Imatge de Raquel Mosquera plorant.

Raquel Mosquera, preocupada en saber què passarà després de la notícia de l'embaràs

Rociíto ha tret a la llum una informació que el seu pare es va entossudir a amagar-li a la perruquera

No és estrany que Raquel Mosquera estigui vivint una de les seves pitjors èpoques. I és que, després de l'estrena de la segona temporada de la docusèrie de Rociíto, En el nombre de Rocío, no ha deixat d'estar a l'ull de l'huracà.

El seu paper dins de la família de Rocío va suposar un abans i un després després de la mort del boxejador i pare de Rocío, Pedro Carrasco. Des de llavors, la col·laboradora ha atacat públicament la seva exfillastra, com també ho ha fet la resta de la seva família més mediàtica.

Ara, tot indica que és el torn de la mare de Rocío Flores de carregar contra qui un dia va ser la seva madrastra. Fins i tot, també ha desmentit públicament les declaracions que l'excol·laboradora va fer en el passat sobre els plans que tenien ella i el boxejador de convertir-se en pares.

Raquel Mosquera
La tertuliana està immersa en una guerra mediàtica contra Rociíto. | EP
 

Raquel Mosquera descobreix el veritable motiu pel qual Pedro Carrasco no volia tenir més fills

Des que va morir de forma sobtada Pedro Carrasco, Raquel no ha aconseguit refer-se mai. I és que, en el moment en què es va haver d'acomiadar de «l'amor de la seva vida», va començar a patir una sèrie de trastorns mentals. A més, lluny d'oblidar-se'n, sempre que en té ocasió, homenatja la seva figura.

Tot i això, malgrat l'amor que encara li professa, el cert és que no sent el mateix cap a la persona que va ser més important a la vida de Pedro Carrasco. Rociíto manté una relació molt dolenta amb la seva exmadrastra, que sempre l'ha atacada, al·legant el seu mal comportament cap al seu progenitor.

▶️ Vídeo del dia

Encara que la filla de 'La más grande' va guardar silenci durant molts anys, va decidir parlar públicament l'any passat al seu primer documental Rocío, contar la verdad para seguir viva. En més d'un episodi, la dona de Fidel Albiac li va llançar algun dard a l'excol·laboradora.

Tot i això, ha estat ara, amb motiu de l'emissió de la segona temporada, que Rociíto ha començat a atacar-la. Al quart episodi, la filla de la cantant ha volgut desmentir una informació que, al seu dia, va donar la mateixa Raquel Mosquera.

És ben sabut que la perruquera sempre ha confessat que tant ella com Pedro Carrasco volien convertir-se en pares. Tot i això, segons Rociíto, aquesta dada és falsa i ha explicat el perquè el seu pare no tenia pensat tornar a experimentar la paternitat.

Tot va començar amb el repartiment de l'herència del boxejador, que va morir sense fer testament. En aquell moment, Rociíto explica que Raquel i ella es retroben i que la perruquera «assisteix sense advocat, però amb el consell d'Álvaro Clemares, un amic del meu pare».

«Se li diu que el meu pare ha mort sense fer testament i que es farà un quadern particioner. Això com a acceptació de l'herència que a ella li correspon una quota de viduïtat. Se li convalida per l'usdefruit del pis del Paseo de La Habana (on vivia el matrimoni) durant 6 anys».

«Ella em diu que sí, que li sembla fantàstic, però que li havia de jurar que estimava el meu pare. Em vaig aixecar i me'n vaig anar», deia l'exdona d'Antonio David. A partir de llavors, es va començar a especular la veritable raó per la qual Pedro Carrasco no tenia un testament fet, un dubte que va resoldre la seva filla en aquest mateix episodi.

«No va deixar testament perquè ell volia que tot el que tingués fos per a mi. Ell m'ho deixava anar quan era petita, però jo no ho assimilava», començava dient Rociíto. «Quan li deia 'quin abric més bonic que li has comprat a Raquel', ell em deia 'tu no et preocupis, que tot el que tinc és per a tu'», revelava.

«Ja d'adulta ha estat quan he assimilat les seves paraules. I per això ell no volia fills. El meu pare no va fer testament a consciència», prosseguia contundent.

Rocío Carrasco
La filla de 'La más grande' ha posat la col·laboradora contra les cordes. | Telecinco
 

Raquel Mosquera, al punt de mira

Així mateix, continuant amb el seu relat, la filla de 'La Jurado' va tornar a desmentir Raquel Mosquera quan aquesta assegurava que l'havien enganyat en la repartició de l'herència de Carrasco.

Tal com explica la dona de Fidel Albiac, la perruquera i ella van arribar a un acord. Fins i tot explica que la seva exmadrastra va resultar ser la més beneficiada perquè va adquirir la societat que tenia aquesta amb el seu marit, a més d'heretar el pis on el matrimoni va viure.

Per cada any que, segons la mare de Rocío Flores, la col·laboradora va estar mentint a plató, Rociíto no va dubtar a llançar-li una seriosa advertència.

«S'ha acabat això de parlar en nom seu per mentir. Per fer mal a la persona que ell més s'estimava al món per sobre d'ella i de qui fos: aquesta era jo. Ja està bé», tancava rotundament.