Primer pla de Raquel Mosquera

Raquel Mosquera, a punt de ser mare d'un nen adoptat al Brasil

Raquel Mosquera ha quedat en seriosa evidència en abordar-se aquesta informació

Raquel Mosquera, després de setmanes en absolut silenci, ha tornat a la palestra televisiva. Ho ha fet acudint al Deluxe amb el propòsit de desmentir les informacions i proves que sobre ella ha mostrat Rocío Carrasco a la seva docusèrie. Però la veritat és que li ha 'sortit el tret per la culata' en moltes qüestions, inclosa la que va estar a punt d'adoptar un nen amb Pedro Carrasco.

Ha quedat seriosament en evidència en deixar-se de manifest que va mentir en aquesta adopció, com ho ha fet en altres temes. Vaja, que no ha pogut complir el seu objectiu de cap manera.

Raquel Mosquera i el nen del Brasil

La perruquera va protagonitzar nombrosos reportatges fotogràfics amb què va ser el seu marit, Pedro. Reportatges sobre els quals Rocío ha manifestat al seu documental que el seu pare «no mereix ser recordat per quatre reportatges porcs». Entre aquests es trobava un on el matrimoni posava en un centre d'adopcions.

El titular d'aquella exclusiva de la parella deia: «Pedro i Raquel viatgen al Brasil per adoptar un nen». I sobre aquest assumpte s'ha pronunciat María Patiño al Deluxe . Ha dit: «La història és que us fiqueu en una situació econòmica delicada i us veieu en la necessitat, de manera voluntària, de fer reportatges».

«N'hi ha un de molt polèmic en concret on es parla que adoptareu. I els professionals dels mitjans en aquell moment sabíem que això no era veritat».

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Raquel Mosquera s'ha 'enfrontat' al controvertit reportatge que va fer amb Pedro Carrasco | Telecinco

Davant d'aquestes paraules, la convidada ha decidit respondre: «Fins que Pedro va morir, era ell qui portava tot allò econòmic de les entrevistes i exclusives. Aleshores d'aquesta entrevista que tu m'estàs parlant, jo no vaig parlar amb el periodista, va ser ell qui va parlar amb aquest per fer-la».

Raquel Mosquera queda en evidència

La que va ser vídua del campió del món de la boxa ja havia quedat en evidència amb les paraules de Patiño. Tot i això, ha estat després quan ha quedat demostrat que mentia. I és que Lydia Lozano ha decidit parlar quan ha vist Mosquera «donar la culpa» a qui va ser el seu marit.

Exactament, la col·laboradora ha afirmat: «He de parlar. El reportatge a Brasil davant d'un col·legi on s'adoptaven nens crec que ho va fer Manolo Carrero. Pedro Carrasco plorant, i no mentiré en això, em va dir al camerino de Tómbola : 'Déu meu, estic penedidíssim d'haver fet aquest reportatge'».

«Ell va voler  dir que no és veritat allò que s'explica en aquell. També va dir que no sabia que aquell lloc on s'havia fet la portada era un lloc per adoptar petits. Això ho juro que m'ho va dir ell, o sigui que dono suport totalment el que ha dit Maria».

Imatge de Raquel Mosquera plorant.
Raquel Mosquera ha quedat en evidència després de voler 'culpabilitzar' l'entrevista a qui va ser el seu marit | Telecinco

Raquel, que ha estat assenyalada com la ment pensant dels reportatges i no Pedro, no ha dubtat a respondre. Ha manifestat: «I qui t'està portant la contrària? Ell no està ara per poder parlar sobre aquesta situació que tu estàs explicant per aclarir-la. Per tant, com que no hi és ell, jo no te la puc dir».

Amb aquest assumpte, la perruquera ha quedat en qüestió. Però, així mateix, ho ha fet en revelar-se que ha mentit sobre el quadern particional de l'herència de Pedro.

I no han estat les úniques qüestions sobre les quals ha quedat clar que ha mentit. Ho ha fet dient que el presentador del Deluxe no la seguia a les xarxes i que Jimmy havia insinuat que Pedro era homosexual. Sense oblidar que també ha enganyat sobre l'episodi que ella va explicar que el boxejador va sortir fent esses de casa de la seva filla.

Tant és així, que en finalitzar el programa, Jorge Javier, visiblement enfadat, li ha deixat anar: «Ets una lianta, però de primer de manual. Ja no cola, has quedat com una indocumentada i com algú que està aliada amb 'l'ésser', que et maneja i utilitza per destrossar Rocío Carrasco. Ets una altra de les víctimes i tu t'has deixat».