Raquel Sánchez Silva

Raquel Sánchez Silva, impactada: les amenaces de mort que vaticinen el pitjor escenari

La presentadora prefereix guardar silenci

Raquel Sánchez Silva ha intentat oblidar el que va passar el maig del 2013. En aquella època apareixia mort a casa seva a Madrid el seu marit Mario Biondo. Un cas que ha generat molt enrenou durant aquest temps, despertant molts dubtes entre els familiars del càmera italià.

La seva família continua reclamant justícia i no pensa quedar-se de braços plegats. Per això, van aconseguir que els jutges del seu país els donessin la raó i declaressin la seva mort com un assassinat. Ara, però, intenten que els tribunals espanyols reobrin la investigació.

I és que creuen que Sánchez Silva sap molt més del qual va aportar durant les declaracions. Sí, perquè les seves respostes no van acabar per convèncer-los i insisteixen perquè parli i digui la veritat.

D'alguna manera critiquen l'actitud de la presentadora, ja que la responsabilitzen de no lluitar prou per conèixer la veritat del que va passar aquella nit a casa seva. Així mateix, la mare de Mario sosté que ella «no l'estimava».

Durant aquests anys, la família de l'italià s'ha donat suport a la feina del criminòleg Óscar Tarruela, qui de manera desinteressada ha intentat resoldre alguns dels dubtes que han esquitxat aquesta mort. A més, l'expert sosté que tot pot fer un gir en qüestió de mesos.

Raquel Sánchez Silva a 'Maestros de la costura'.
Raquel Sánchez Silva es mostra molt tranquil·la | Europa Press

La justícia italiana va determinar que es tractava d'un 'homicidi', encara que el va acabar arxivant en no trobar-ne culpables. Per part seva, a Espanya es va tancar com un suïcidi. Dos punts de vista diferents per abordar aquesta estranya mort.

Aquest expert explica que es va tractar d'un «homicidi dolós o un assassinat amb premeditació». I per a això es basa en una sèrie de proves que ha anat recopilant. Alhora, a les pàgines de la revista Pronto confessa que aquest treball li està suposant un greu trastorn, ja que va rebre «amenaces de mort».

Per la seva banda, Raquel Sánchez Silva continua al marge de tot això. No vol saber absolutament res de la família de Biondo, ni tampoc de la possible reobertura del cas. I és que dona per conclosa aquesta etapa de la seva vida i ara és feliç al costat del seu noi i els seus dos fills.

Possiblement s'haurà d'enfrontar en el futur a noves informacions. És més,Tarruela adverteix de «descobriments sorprenents» i avança que a la tardor es produiran «importants revelacions». Explica que durant la nit dels fets, la víctima no hauria estat sola.

«Hi havia dues persones abans, durant i després de la seva mort», apunta. Així ho confirmen una sèrie d'estudis que va fer una empresa nord-americana especialitzada. Fins i tot explica que sabria la identitat d'aquella gent que va estar amb l'italià aquestes últimes hores.

Assenyala que va demanar assessorament a un forense espanyol perquè analitzés les proves recopilades. I aquest va arribar a la mateixa conclusió que ell, i va determinar que es tractaria d'un assassinat. No obstant això, aquest expert no ho va voler fer públic per por de l'enrenou mediàtic.

Raquel Sánchez Silva, criticada per la sogra

Raquel Sánchez Silva ha optat en tot moment per guardar silenci. No s'ha pronunciat mai sobre el que va passar ni desitja parlar de res que tingui a veure amb Mario Biondo. Tot i això, suporta encara actualment les dures crítiques de la seva família política.

«Estic convençuda que aquesta dona no estimava el meu fill. Els magistrats espanyols haurien d'investigar la gent que va falsejar les seves declaracions», destaca Santina, la mare del càmera a la revista Pronto.

Raquel Sánchez Silva el dia de l'enterrament de Mario Biondo, amb els seus sogres.
Els pares de Mario demanen explicacions a Sánchez Silva | GTRES

Considera que la periodista «va tenir un comportament reticent quan va anar a declarar. Per què calla? Què vol amagar?», es pregunta. Així doncs, l'inquieta que la presentadora no exigeixi la reobertura del cas.

Davant d'això, Raquel Sánchez Silva no sembla gaire preocupada amb tot, ja que durant les darreres setmanes ha gaudit de les vacances en companyia de la seva família.