Primer pla de Raquel Sánchez Silva.

Raquel Sánchez Silva, sense escapatòria: revelen una dada clau de Mario Biondo

Raquel Sánchez Silva, en perill per una persona de la investigació

Raquel Sánchez Silva és una de les presentadores més conegudes de la televisió. I el seu nom es va convertir en notícia tràgica el 2013, quan va saltar als mitjans que el seu marit, el càmera Mario Biondo, havia mort.

Des d'aquell moment, l'escàndol l'ha estat perseguint perquè aquesta mort està envoltada de situacions que han donat lloc a moltes especulacions.

Ara, Raquel ha vist que aquest assumpte l'ha tornat a fer protagonista. El motiu és que una persona vinculada amb aquest l'ha posat en evidència revelant una dada.

Raquel Sánchez Silva és assenyalada

La que va ser presentadora de 'Pequín Express' ha refet la seva vida després de perdre Mario Biondo, ara té parella i és mare. Però, tot i que intenta oblidar aquell passat, li és impossible girar full completament. Li resulta difícil perquè la mort de l'italià continua fent parlar molt.

Foto de Raquel Sánchez Silva i el seu difunt marit, Mario Biondo
Raquel Sánchez Silva sap que la mort de Mario Biondo va generar i continua generant molta informació. | Europa Press

Raquel és conscient que es va assenyalar que ell s'havia tret la vida, i fins i tot que va morir practicant algun joc sexual. I també ha vist que la família sempre han mantingut que no es va suïcidar, sinó que va ser assassinat. Per això els constants judicis, investigacions i proves que s'han anat duent a terme en tots aquests anys.

Ella sap que el cas continua generant interès i, per això, ha tornat a l'actualitat amb l'entrevista que ha fet el pèrit judicial que va portar el cas. Ens estem referint a Óscar Tarruella, que ha parlat per al diari La Razón. Ho ha fet amb motiu de la publicació del llibre Diario de un agente de homicidios.

Sánchez Silva ha vist com aquest home, també investigador, exposava les investigacions més mediàtiques en què ha participat. Entre aquestes, hi ha la mort de 'La Veneno' i la de Mario Biondo. I sobre aquesta última ha revelat una notícia inesperada: «S'han presentat al jutjat certs documents molt importants perquè s'obrin noves investigacions».

Tot i això, potser el que més ha sorprès de les seves paraules és que ha posat el focus a Raquel, la vídua de l'italià. Ho ha fet afirmant: «Aquesta dona ha estat la seva pitjor enemiga per com ha portat les seves declaracions als tribunals i davant de la premsa. La seva actitud ha aconseguit que la gent desconfiï d'ella».

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Raquel Sánchez Silva sap que s'acosta una nova tempesta

La presentadora extremenya té clar que les paraules de Tarruella no només la qüestionen, sinó que la tornen a posar al focus. Però és que hi seguirà després de conèixer-se les últimes notícies. No ens referim només a les investigacions que s'obriran, sinó que Netflix està preparant un documental sobre la mort de Biondo.

El 30 de maig es compleixen deu anys de la pèrdua del marit de Raquel, per la qual cosa aquesta plataforma ha volgut exposar el cas.

Està previst que hi participin el mateix perit, dos periodistes italians que van estudiar a fons el cas i fins i tot la família del mort. Una família que intentarà revelar tots els misteris i secrets que van envoltar la investigació i que els avalen per afirmar que va ser assassinat.

Imatge de Raquel Sánchez Silva somrient a El Hormiguero
A Raquel Sánchez Silva se li haurà esborrat el somriure en saber que s'emetrà un nou documental sobre la mort de Biondo. | Atresmedia

Això sí, cal saber que aquesta producció ha topat amb un obstacle inesperat els últims dies. Els Biondo, en saber que també hi intervindria l'exrepresentant de Sánchez Silva, Guillermo Gómez, han posat el crit al cel. Tenen recel per aquesta presència i han posat l'assumpte en mans d'advocats per intentar paralitzar l'estrena del documental.

Caldrà esperar per veure què passa, però, mentrestant, Raquel continua estant al punt de mira d'aquest cas tan tèrbol.