IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

⛪ El Papa Francesc es mostra a favor d'aprovar lleis que reconeguin el matrimoni entre parelles homosexuals

URGENT

🚑 Espanya supera el milió de contagis de Covid-19 amb la pandèmia encara descontrolada

Raquel Sánchez Silva rep notícies sobre la mort del seu marit Mario Biondo

El cas de la mort de Mario Biondo encara no ha prescrit

Raquel Sánchez Silva abatuda
Raquel Sánchez Silva segueix sense poder tancar el capítol de la mort del seu marit | CatalunyaDiari

Set anys després de la mort del càmera Mario Biondo, qui era marit de la presentadora Raquel Sánchez Silva, el cas segueix portant cua.

 

Tot i que la justícia espanyola va dictaminar que es va tractar d'un suïcidi, la família de Mario mai va estar d'acord, i no han deixat de lluitar des d'aquell moment per aclarir quines van ser les veritables causes de la seva mort, sobretot després d'aparèixer informes contradictoris que apunten al fet que terceres persones podrien haver causat la mort del càmera.

 

El via crucis segueix per la presentadora

Des de llavors, al cos del càmera se li han practicat fins a 3 autòpsies que, tot i els esforços, no han servit per acabar de tancar l'assumpte. El cas segueix sent investigat per la justícia italiana, de fet, tot i que hauria prescrit aquest 21 de julio, el Tribunal de Palerm ha donat un nou termini per a una audiència que tindrà lloc el pròxim 2 d'octubre.

 

Una bona notícia per als pares de la víctima, que volen que es corroborin les seves sospites i confirmin que el seu fill no es va suïcidar, i dolenta per la presentadora Raquel Sánchez Silva, qui sempre ha pensat que la seva mort si va ser voluntària i a qui li agradaria tancar aquesta etapa per seguir amb la seva vida amb normalitat.

 

La presentadora va arribar a ser interrogada per la mort del seu marit, i algunes veus fins i tot van apuntar que pogués tenir alguna cosa a veure, posant-la en el punt de mira per les seves greus contradiccions en les declaracions després de la mort de Biondo i la mala relació que va mantenir amb la família del seu difunt marit.

 

A la pròxima vista sobre el cas, es podran aportar nous informes i proves pericials que podrien finalment determinar que Mario va morir a mans de terceres persones, amb un nou informe pericial i un vídeo reconstrucció en 2D que confirmaria aquesta hipòtesi. Així ho revela l'exmarit de Mónica Naranjo, Óscar Tarruella, criminòleg i col·laborador estret de la família dels Biondo, que explica al seu canal de YouTube com estan avançant les seves investigacions.


Comentaris

envia el comentari