Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Raúl Prieto

Raúl Prieto, l'home a qui Andrea Janeiro li ho deu tot per haver-la salvat

Raúl ha dirigit programes com 'Sálvame' o 'Viva la vida'

Tot i que la seva cara no és coneguda pel gran públic en general, Raúl Prieto ha estat darrere dels grans programes de cor de la televisió. Va estar gairebé deu anys al capdavant de Sálvamei, més tard, va dirigir Viva la vida, que va ser cancel·lat fa un parell de setmanes.

Raúl manté una relació molt estreta amb una gran part dels col·laboradors de Sálvame. Especialment amb Belén Esteban. El director va ser el padrí al casament de 'La princesa del poble'. I manté una bona relació amb tota la família Campos.

Raúl Prieto va deixar Sálvame de manera precipitada

Raúl va estar lligat al programa Sálvame durant gairebé deu anys. I va arribar a formar un tàndem perfecte amb David Valldeperas, l'altre director del programa. Aquest fet va aconseguir que el format aconseguís unes audiències estratosfèriques i una gran popularitat.

Tot semblava anar sobre rodes fins a l'any 2017. Segons es va fer ressò el portal de notícies Look, hi va haver un gran desacord entre cametes, que van protagonitzar Jorge Javier Vázquez i Raúl. Tot apuntava que aquesta picabaralla es devia a desajustos en el repartiment d'ingressos publicitaris.

I encara que van intentar arribar a un acord entre les dues parts per continuar amb el seu vincle professional, la situació ja havia arribat a un punt on no hi havia possibilitat de fer marxa enrere. Segons publicava aquest mitjà, Jorge Javier Vázquez feia un ultimàtum a La Fábrica de la Tele (la productora de Sálvame).

El de Badalona va ser directe: o Prieto o ell. Després d'això, Raúl decidia el 2017 abandonar de manera definitiva el programa que tanta popularitat i reconeixement li havia donat.

No va trigar gaire a tornar a dirigir un programa. I és que, després d'un breu període de temps, Raúl Prieto es posava al capdavant de Viva la vida com a director.

A Sálvame va conèixer la seva parella actual, Joaquín Torres

A l'estiu del 2017 saltaven les alarmes. I és que es va saber que el popular arquitecte Joaquín Torres i el director estaven començant una relació amorosa.

Es van conèixer a través de Sálvame, en una visita que l'arquitecte va fer al programa. I van començar la seva relació una vegada Joaquín havia acabat el seu matrimoni d'11 anys amb Mercedes Rodríguez. Ara, cinc anys després, continuen junts i molt enamorats.

Belén Esteban señala y acusa a la OCU tras la pésima nota que ha recibido su marca 'Sabores de la Esteban'

La seva bona relació amb Belén Esteban

Després de tantes hores de feina plegats, una relació d'amistat es forjava entre el director i Belén Esteban. Tots dos han compartit moltes fotografies junts a Instagram. A més, la de Paracuellos sempre ha tingut bones paraules per Raúl, fins i tot quan aquest ja era fora de l'univers de Sálvame.

Tan forta és la unió entre tots dos que Belén li va demanar que fos el seu padrí de casament. I així va ser: «Per mi és com un germà. Ha estat sempre amb mi, en els bons moments i en els dolents. Es mereixia ser el meu padrí perquè l'he fet patir molt», explicava Belén Esteban a la revista ¡Hola!.

Raúl Prieto i Belén Esteban el dia del casament d'ella
Belén Esteban va tenir un padrí de luxe: Raúl Prieto va ser l'elegit. | GTRES
 

«No vull que acabi el dia sense dir-te com t'estimo. Només puc agrair a la vida que et posés al meu camí. Moltíssimes felicitats, el meu Raúl Prieto Gil. Que orgullosa que estaré el dia 22 de juny, padrí meu! T'estimo moltíssim», van ser les paraules que la col·laborada li dedicava al director.

«Per fi ha arribat el dia. I avui tinc la grandíssima sort de portar fins a l'altar una de les persones que més estimo. Et desitjo tota la sort del món i que jo pugui continuar al teu costat per veure-ho. T'estimo», li responia Raúl a través del seu compte d'Instagram.

Tan important va ser la presència de Raúl Prieto al casament de Belén i Miguel que el director va parlar després del discurs d'Andrea Janeiro. «Hi ha hagut un moment especialment bonic que ha estat quan Andrea ha llegit unes paraules a la seva mare i a Miguel», va explicar Prieto.