Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge en primer pla amb Malena Alterio i José Luis Gil

La reacció de Malena Alterio en preguntar-li sobre el seu passat amb José Luis Gil

Malena Alterio ha estat preguntada sobre el seu personatge de Belén a 'Aquí no hay quien viva' i no recorda res d'ell

La reconeguda actriu Malena Alterio, guardonada amb el Goya a la millor actriu protagonista, va ser el centre d'atenció a la catifa vermella de la pel·lícula Mala Persona . Durant l'esdeveniment, Alterio va ser abordada per un reporter amb diverses preguntes nostàlgiques sobre el seu icònic personatge de Belén a la popular sèrie Aquí no hay quien viva. Sèrie en què compartia crèdits amb el famós actor José Luis Gil, que està allunyat dels focus a causa d'un ictus.

Malena Alterio no recorda les frases de Belén a Aquí no hay quien viva

Al llarg de l'entrevista, el reporter va fer preguntes clàssiques que van evocar memòries de la sèrie. La primera pregunta va ser: “Qui és Concepción de la Fuente García?”. En referència a Doña Concha, la casolana interpretada per la morta actriu Emma Penella.

A aquesta pregunta, Malena Alterio va respondre amb humor i una mica de confusió: “Algú de la Fuente García”. Aquesta resposta, encara que lleugera i juganera, no va satisfer completament els fans que esperaven una referència més directa a la sèrie.

Captura de l'actriu Malena Alterio durant l'avançament del proper programa de 'Martínez y Hermanos' per a Cuatro
L'actriu no respon bé a cap pregunta | Mediaset

La següent pregunta del reporter va ser: “I saps on volia entrar?”. Fent al·lusió a la famosa frase de Doña Concha, "sóc jo, Concha, entro", i Malena va respondre amb un to divertit: “A la font”.

Aquest intercanvi va mostrar novament la dificultat d'Alterio per connectar amb les frases exactes del seu personatge de fa anys. Això va deixar alguns seguidors una mica desil·lusionats.

La frase més viral de Malena Alterio té un nou final

El reporter va continuar amb una pregunta relacionada amb una altra frase popular de la sèrie: “Fem un break per a un…”. L'expectativa era alta per escoltar la famosa frase "Fem un break per a un coffee", però Malena va sorprendre tothom en respondre: “Per a un el que s'escaigui”. Aquesta resposta inesperada va decebre molts fans que han vist aquesta frase convertir-se en viral i esperaven reviure aquell moment icònic.

Finalment, quan se li va donar l'oportunitat de completar la frase “Vés-te'n una mica a la merda”. Dita per Doña Concha (Emma Penella) a Juan Cuesta ( José Luis Gil ), Malena Alterio no va continuar la frase.

Aquest moment va deixar molts espectadors preguntant-se si realment no es recordava. O si s'estimava més no recordar la sèrie que li va donar fama i reconeixement nacional.

Primer pla de José Luis Gil a Aquí no hi ha qui visqui
L'actriu va preferir mostrar respecte al seu company no fent al·lusions al personatge | Atresmedia

La seva reacció en ser preguntada sobre el personatge de José Luis Gil mostra la seva sensibilitat i respecte pel seu company. No volent entrar en detalls i preferint contestar el que més li venia de gust.

Mentrestant, el seu enfocament en nous projectes destaca la seva contínua rellevància i talent a la indústria. Malena Alterio continua sent una figura estimada al cinema i la televisió espanyola.