Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Belén Esteban amb una imatge de Toño Sanchís

Toño Sanchís rep un inesperat atac de Belén Esteban en el seu pitjor moment

Belén Esteban ha volgut recordar Toño Sanchís per aclarir quan es tornaran a veure les cares cara a cara

Belén Esteban ha recordat un dels moments més foscos i dolorosos de la seva vida: el polèmic judici mediàtic i judicial que va enfrontar amb el seu exrepresentant, Toño Sanchís. La col·laboradora va aprofitar la plataforma televisiva per parlar sobre el proper capítol d'aquesta disputa, aquest cop per la via penal.

La intensa història de Belén Esteban i Toño Sanchís

L'any 2015 va ser un punt d'inflexió per a Belén Esteban. Va ser llavors quan va descobrir, molt a desgrat seu, que Toño Sanchís li havia estat estafant una considerable quantitat de diners.

Després d'una revisió exhaustiva de centenars de documents, Belén va presentar una demanda reclamant aproximadament 600.000 euros, encara que les pèrdues reals, segons estimacions, ascendien a 1,5 milions d'euros. Lamentablement, no va poder demostrar al judici tota la quantia amb la documentació adequada.

Foto del Toño Sanchís amb la Belén Esteban al concert de Miley Cyrus de Madrid del 2014
Toño Sanchís tenia un deute milionari amb el seu representat | Europa Press

El judici mediàtic va capturar l'atenció del públic i els mitjans. Exposant les pràctiques indegudes de Toño Sanchís, qui s'havia apropiat indegudament de diners pertanyents a Belén Esteban. La decisió del tribunal va afavorir Betlem, però el camí cap a la justícia no ha estat senzill ni curt.

Després del veredicte, el xalet de Toño Sanchís, situat a Villanueva del Pardillo, va ser subhastat. La propietat va quedar adjudicada a Belén Esteban per 376.000 euros més una hipoteca de 266.000 euros, convertint-la en la nova propietària de la casa. Aquesta victòria va ser un alleugeriment parcial per a Betlem, però el conflicte estava lluny de resoldre's completament.

El conflicte judicial no va acabar amb el judici civil. Belén Esteban va decidir portar el cas a la via penal, buscant una justícia més completa i exemplar.

Belén Esteban revela quan serà el proper judici

Avui, a Ni que fuéramos shhh , Betlem ha revelat una actualització crucial sobre aquest procés. "M'ho han posat per al 2026", va dir Belén, referint-se a la data del proper judici penal contra Toño Sanchís.

La revelació que haurà d'esperar uns anys més per a aquest judici va ser rebuda amb una barreja de frustració i de resignació. "Però bé tinc paciència", va confessar Belén, mostrant-ne la determinació i la fe en el sistema judicial.

Foto de Belén Esteban sopant amb Toño Sanchís durant l'entrega dels premis Bombines de San Isidre al 2015
Belén Esteban confia en la justícia plenament | Europa Press

Durant la seva intervenció al programa, Belén Esteban va compartir els seus pensaments sobre el llarg camí cap a la justícia. Tot i l'espera, la col·laboradora es va mostrar tranquil·la i optimista. Confiant que la justícia proveirà igual que ho va fer en el judici anterior.

El recordatori de Belén Esteban sobre el judici penal ha arribat en un moment crític per a Toño Sanchís . La revelació que s'haurà d'enfrontar novament als tribunals el 2026 ha afegit pressió a la seva complicada situació. L'exposició mediàtica i el suport públic a Belén Esteban continuen sent factors decisius en aquesta disputa.