Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pinotxo amb expressió seriosa en primer pla i María Patiño en un requadre circular a la cantonada inferior dreta.

El germà secret d'Anabel Pantoja deixa anar la gran bomba a 'Ni que fuéramos shhh'

María Patiño s'ha posicionat a la guerra mediàtica entre Pinotxo i Anabel Pantoja donant un missatge molt sorprenent

María Patiño ha volgut donar la seva opinió a Ni que fuéramos shhh sobre la polèmica guerra mediàtica entre Anabel Pantoja i Pinotxo.

Luis Vicente Rico, conegut com a Pinotxo, va interposar al febrer una demanda de paternitat perquè es reconegui oficialment que és fill de Bernardo Pantoja. Aquest conflicte ha capturat l'atenció del públic i dels mitjans i ha generat un debat acalorat entre els col·laboradors del programa.

María Patiño ara si es creu Pinotxo

María Patiño, la presentadora del programa, va sorprendre molts en expressar el seu suport a Pinotxo. Va al·legar que Pinotxo havia cuidat Bernardo Pantoja durant els seus últims moments de vida.

I que va ser un dels primers a assabentar-se de l'embaràs d'Anabel Pantoja. Informació que no va vendre a la premsa, mostrant així la seva discreció i respecte per la família.

Luis Manuel 'Pinocho' amb ulleres de sol parlant amb la premsa al carrer
Pinotxo entra en directe per aclarir dubtes | Europa Press

La discussió es va tornar intensa quan Belén Esteban, una altra col·laboradora del programa, va mostrar el seu escepticisme respecte a les declaracions de María Patiño. Per aclarir els dubtes, Marta Riesco, també col·laboradora, va decidir trucar en directe a Pinotxo, iniciant així una conversa que va resultar reveladora.

María Patiño va començar l'entrevista felicitant Pinotxo: “M'ha sorprès que t'hagin admès a tràmit el judici. Et dono l'enhorabona”.

Al que Pinotxo va respondre amb curiositat: “Per què t'ha sorprès?”. Maria, en un acte d'honestedat, va confessar: “Perquè no et creia. Quines proves t'han admès?”.

Belén Esteban carrega contra Pinotxo

Pinotxo va explicar que havia presentat una prova d'ADN anònima de Bernardo Pantoja. “Un tovalló i un got que ell va rebutjar. Estava menjant al mateix restaurant que jo amb els meus fills i ho vaig veure”, va detallar, deixant clar que tenia una base sòlida per a la seva demanda.

María Patiño, volent demostrar la veracitat de les seves declaracions prèvies, va preguntar: “És cert que t'assabentes que està embarassada Anabel Pantoja i no ho comptes?”. Pinotxo va confirmar: “Això és veritat, tenim amics en comú i ells ho saben”. Belén Esteban, però, es va mantenir escèptica: “Això és mentida”.

Dues dones estan assegudes en un set de televisió, una porta un vestit rosa i l'altra un vestit blau amb estampat floral, totes dues estan conversant mentre una gesticula amb les mans.
Belén Esteban s'enfronta a María Patiño pel bé d'Anabel Pantoja | Canal Quickie

Pinotxo va defensar la seva postura amb fermesa: “Jo dic la veritat, Betlem. Vaig saber pels nostres amics en comú. Si voleu, jo em pago l'AVE i hi vaig a explicar-ho”.

Aquesta disposició a enfrontar-se cara a cara amb els seus detractors va demostrar la seva determinació i el convenciment de la seva història.

Pinotxo anirà al plató de Ni que fuéramos shhh

La situació va generar un debat intens al plató, amb María Patiño recolzant Pinotxo i Belén Esteban mantenint-se incrèdula. L'entrevista en directe va afegir un nou capítol a aquesta controvèrsia que sembla que està lluny de resoldre's.

María Patiño , en felicitar públicament Pinotxo i reconèixer la seva demanda, va semblar alinear-se en contra d' Anabel Pantoja , amb qui ha treballat en el passat. Aquest gest va ser interpretat per molts com un suport explícit a Pinotxo en la seva lluita pel reconeixement de la seva paternitat.

Luis Manuel 'Pinocho' seriós assegut al 'Deluxe'
Pinotxo seguirà endavant per explicar la seva veritat | Europa Press

La conversa telefònica no va ser el final de la història. La disposició de Pinotxo a viatjar fins al plató de Ni que fuéramos shhh suggereix que podria haver-hi una propera aparició d'ell a plató. Aquesta trobada promet ser un moment televisiu impactant, que segurament atraurà una gran audiència i podria aportar noves revelacions a la controvèrsia.