Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Reina Letizia en primer pla amb expressió seriosa i Paloma García Pelayo en un requadre circular amb fons blanc.

Paloma García Pelayo dona una dada reveladora sobre Letizia a ‘Y ahora Sonsoles’

Paloma García Pelayo ha confessat en directe tot el que mira la Família Reial pel bé dels joves

Paloma García Pelayo ha revelat una informació que ha encantat Sonsoles Ónega a Y ahora Sonsoles. A plató s'ha viscut un moment especial en donar pas en directe al lliurament dels premis Princesa de Girona. Aquest any, l'esdeveniment té un significat especial, ja que la Princesa Leonor assistirà per primera vegada com a major.

Sonsoles Ónega mostra la seva estima als Premis Princesa de Girona

Sonsoles Ónega, en presentar el segment, no va poder amagar el seu entusiasme: "Uns premis que ens encanten. A mi m'encanten", va afirmar la presentadora, mostrant la seva estima per l'esdeveniment que celebra i promou el talent jove en diverses disciplines.

Paloma García Pelayo, col·laboradora del programa i experta en temes de la Casa Reial, no va trigar a replicar les paraules de Sonsoles Ónega. Amb una observació reveladora sobre la importància d'aquests premis pels Reis. "Són uns premis que li encanten els reis".

Leonor i Felip VI, tots dos elegantment vestits, aplaudeixen en un esdeveniment formal; en un cercle superposat, se'ls veu en uniformes militars.
Felip VI sempre ha donat suport a aquests premis pel bé dels joves | catalunyadiari.com, Europa Press

"Felip sempre ha tingut cura des que era jove perquè són uns premis que estan dedicats als joves. I els joves són el futur", va comentar Paloma, destacant la visió i el compromís de la Família Reial amb les futures generacions.

Paloma García Pelayo va explicar que els Reis, especialment el Rei Felip VI, han mostrat sempre un gran interès en aquests premis a causa del seu enfocament a la joventut i el seu potencial. Segons Paloma, aquest compromís demostra com la corona aposta pels projectes i el futur dels joves, cosa que va ressonar positivament entre els espectadors i els presents al plató.

Les declaracions de Paloma García Pelayo van destacar la importància dels Premis Princesa de Girona. I la proximitat dels Reis amb el públic.

Felip VI i la reina Letízia, sempre disposats a acostar-se al poble espanyol

Aquest enfocament ha estat un pilar fonamental al regnat de Felip VI i Letizia. Els que han buscat modernitzar i acostar la monarquia a la gent. Mostrant un interès genuí en els problemes i les aspiracions de la joventut espanyola.

La participació de la Princesa Leonor en els premis sent més gran afegeix un nou capítol a aquesta història de compromís i dedicació. Leonor ha estat preparant-se per assumir les seves futures responsabilitats. Comença a fer els seus primers passos a l'esfera pública amb una presència cada cop més notable.

Una jove amb cabell llarg i laci somriu mentre utilitza una camisa blanca.
La princesa Leonor preparant-se per seguir el llegat dels pares | GTRES

El debut de Leonor en aquest esdeveniment és vist com un símbol de continuïtat i esperança. La seva participació no només celebra el talent jove, sinó que també subratlla la importància de la implicació activa de la família reial en el desenvolupament de la joventut.

Aquest esdeveniment es converteix en una plataforma on la futura Reina pot començar a forjar el propi camí. Recolzada pel llegat dels seus pares.