David Flores, el fill de Rocío Carrasco, reapareix i acaba amb els dubtes

El germà de Rocío Flores ha aparegut de celebració a les xarxes socials

David Flores, el fill de Rocío Carrasco i Antonio David, ha cobrat especial protagonisme durant les últimes setmanes arran de la sèrie-documental de la seva mare, on ha parlat d'ell amb un enorme afecte. Producció en la qual, a més, ha revelat documentació que acredita que va ser 'dirigit' pel seu pare i la seva germana (Rocío Flores) a l'hora de donar el seu testimoni.

Aquesta situació així com el punyent relat de la seva progenitora han fet que tothom es preocupi per ell, ja que s'havia publicat que podria estar patint pel que està esdevenint. No obstant això, ara ha reaparegut per tancar dubtes, mostrant-se en xarxes socials de celebració i visiblement content. En concret, estava feliç perquè Olga Moreno, l'esposa del seu pare, va guanyar ahir a la nit la prova de líder a 'Supervivientes'.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El triomf d'Olga Moreno

A la gala d'ahir del 'reality', David Flores va ser protagonista de la vetllada perquè la seva madrastra, com ve fent tot el temps, va parlar del seu marit i també d'ell, on va llançar-li una clara indirecta a Carrasco, deixant caure que la persona que més estima el jove és a ella. Tot seguit, Olga va enfrontar-se a Melyssa en la prova de líder i es va proclamar guanyadora, però, això sí, amb polèmica. I és que, com molts espectadors han donat a conèixer en xarxes socials i mitjançant vídeos, ella va cometre diverses infraccions i sense que se li cridés l'atenció.

Així, no només va tocar una part que no devia de l'estructura circular en què estaven sinó que també va ser la primera a tocar l'aigua, la qual cosa era motiu de derrota. No obstant això, el 'reality' no va actuar com havia d'haver fet i va donar el triomf final a la dona d'Antonio David, qui, a més, durant la prova va colpejar sense voler en diverses ocasions al seu rival. D'aquesta manera, sota acusacions de 'tongo' molt clares, Moreno es va convertir en líder i va dedicar el seu triomf, és clar, al seu espòs.

David Flores, reapareix per celebrar el triomf de la seva madrastra

Tota la família de l'esmentada concursant estava atenta a la prova i es va posar molt contenta amb la seva victòria, la qual va quedar palesa a través del compte d'Instagram de Rocío Flores. Concretament, la jove va compartir diversos vídeos en els seus 'stories' on se la veia atenta al programa al costat del seu xicot (Manuel Bedmar). És més, l'acompanyaven els seus dos germans: Lola, la filla d'Olga i Antonio David, i David Flores.

Precisament aquest últim va aparèixer rient i saltant d'alegria amb el triomf de l'esposa del seu pare, és més, en una d'aquestes imatges es veu a Rocío preguntar cridant: «Què som?». I davant aquesta qüestió els seus germans i el seu noi responen cridant: «Líders». D'aquesta manera, va quedar palès que el jove no està patint tant pel que està succeint o, almenys, no viu en un constant desassossec afortunadament.

David Flores en un storie d'Instagram de Rocío Flors
David Flores es va mostrar pletòric i feliç pel triomf d'Olga Moreno | Instagram

El 'cop de gràcia' de Rocío Flores

El citat vídeo de Rocío amb Lola i David celebrant el triomf d'Olga va ser significatiu perquè venia a deixar clar que, al contrari del qual manifesta que fa amb la docu-sèrie de la seva mare, sí que veu a aquella a 'Supervivientes'. Tot i això, per deixar clar més encara l'important que és aquesta dona per a ella, va llançar un missatge. Així, va compartir un vídeo de si mateixa dient: «He de dir que ha estat un tros de duel entre les dues, que les dues s'ho han merescut molt, molt, així que, des d'aquí, la meva enhorabona també a Melyssa perquè la veritat és que ho ha treballat. Però la meva 'Oa' és líder».


Comentaris

envia el comentari