«Ets monstruosa, Rocío Flores»: la filla de Rocío Carrasco talla en sec

Cansada de rebre insults, Rocío Flores pren una dràstica decisió

Rocío Flores està travessant un dels seus pitjors moments. Ella mateixa va confessar al programa d'Ana Rosa estar patint per tota la repercussió que el documental de la seva mare està tenint a causa que s'ha convertit en la principal protagonista, i les reaccions no han trigat a aparèixer des que va sortir a la llum l'agressió de la qual va ser víctima Rocío Carrasco en mans de la seva mateixa filla.

I és que ja són molts dies els que està suportant la 'influencer' l'assetjament d'aquells que l'ataquen pel qual ha passat fa nou anys i, tot i que també compta amb seguidors que li donen suport i mostren el seu afecte, ha pres una dràstica decisió que afecta directament a les seves xarxes socials.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La decisió de Rocío Flores

Farta de les crítiques i insults que rep diàriament, Rocío Flores ha dit 'prou' i ha decidit desactivar els comentaris del seu compte d'Instagram. Per tant, a partir d'ara, els seus seguidors només podran veure les publicacions de la filla d'Antonio David, però no podran comentar-les i així, la jove s'estalvia el mal tràngol que li suposa llegir els comentaris despectius que rep a conseqüència del documental de la seva mare.

Alguns comentaris com a «Ets monstruosa», «No et cau la cara de vergonya?», «Si el teu pare no et va influir, és que ets igual que ell», o seguidors que aconsellen a les marques que treballen amb ella deixin de promocionar-se en el seu compte d'Instagram, el que, sens dubte, suposaria un dur cop per a la trajectòria professional de la 'influencer', que s'ha convertit en un referent per a molts dels seus més de 700.000 seguidors.

L'últim episodi de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', on la seva mare va continuar parlant sobre el que va passar després de la brutal agressió i com la seva filla va pretendre ficar a la presó per una cosa que no va fer, va ser el que va provocar que la jove prengués aquesta dràstica decisió en rebre una allau de crítiques i insults.

Vol desmarcar-se de la polèmica

Rocío Flores pretén mantenir-se al marge de tot l'enrenou que està generant el documental de la seva mare. I és que, encara que la seva col·laboració a 'Supervivientes' i 'El programa de Ana Rosa' la situen en una situació complicada, vol pensar només en ella: «El que jo he viscut ningú l'ha viscut. Vull centrar-me en mi, en la meva pròpia salut mental, afrontar això de la millor manera possible, amb la calma més gran».

A més, fa uns dies va desmentir que anés a concedir una entrevista per explicar la seva versió de la història, malgrat que Ana Rosa li va obrir les portes del plató perquè parlés quan ho considerés oportú. Però, tanmateix, la filla d'Antonio David va declinar l'oferta i es va negar a continuar parlant del documental: «Cada vegada que se'm pregunta alguna cosa referent al documental ha sigut en dos fets concrets per dos fets concrets, i no seguiré parlant del documental».

Estem acostumats a veure diferents versions de la neta de Rocío Jurado, ja que l'hem vist emocionada, trencada en plor i desesperada per la nul·la relació amb la seva mare, però també la jove ha tret el seu costat més fred, calculador i prepotent davant el patiment de Rocío Carrasco. I prova d'això són les seves declaracions a 'El programa de Ana Rosa' qüestionant la història de la seva progenitora i sobretot els seus moviments a les xarxes socials.

No obstant això, ara vol centrar-se en ella i poder recompondre's de tot el que està patint, però és evident que cada gest que realitza correspon a una intencionalitat i és analitzada amb lupa, per això ha prohibit als seus seguidors seguir atabalant-la amb missatges i ha optat per deixar que el temps calmi les aigües.


Comentaris

envia el comentari