El Rei Joan Carles i Corinna Larsen

Moltes famoses ho poden corroborar: «El rei Joan Carles està molt ben dotat»

L'emèrit preveu tornar a Espanya en les pròximes setmanes i ho farà en un moment delicat

El rei Joan Carles sempre ha tingut fama de conqueridor, però ningú s'havia atrevit a explicar les seves anècdotes més íntimes. Ara, una periodista ha escrit un llibre, 'Los Borbones y el sexo', en què ha tret a la llum el secret millor guardat del monarca. Marta Cibelina, autora de la citada obra, ha concedit una entrevista a 'Socialité', programa presentat per María Patiño.

Després de la conversa, Patiño ha tret una conclusió molt clara: «El rei es deixa portar per instint pur». En aquest sentit, segons la informació de Cibelina, «mai ha pres Viagra» perquè «no ha tingut problemes de tipus sexual». L'autora del llibre assegura que Joan Carles I «està molt ben dotat», una dada que, segons Cibelina, moltes famoses podrien corroborar.

Tot això arriba en un moment en què el pare de Felip VI està a punt de situar-se un altre cop al focus mediàtic. En aquest sentit, el rei emèrit continua vivint a Abu Dhabi, però les últimes informacions situen el seu retorn a Espanya en pròximes dates. José Antonio Avilés, tertulià del programa 'Viva la vida' ha assegurat que Joan Carles té pensat instal·lar-se en una finca situada a Albacete.

Joan Carles I, tot un conqueridor

El rei Joan Carles va tenir un idil·li amb Bárbara Rey que va durar molt de temps, tot i que no ha estat l'única artista que ha gaudit de les arts amatòries de l'antic monarca. Segons 'Socialité', l'emèrit té molt bona fama entre les seves amants i totes les dones amb les quals ha estat coincideixen en el mateix. Asseguren que sap com comportar-se i que seria capaç de conquistar a qualsevol persona.

Marta Cibelina també ha estat entrevistada al digital 'OK Diario' i les seves paraules estan tenint una gran repercussió. En aquest sentit, l'autora del llibre ha garantit que Bárbara Rey és només una més d'una llarga llista de famoses que també han conegut íntimament Joan Carles I.

«La televisió era com un catàleg de persones. El rei no es relacionava amb cosins o familiars, però sí amb les reines de la televisió», ha explicat l'escriptora en l'entrevista amb el citat mitjà.

'Socialité' no revela quines presentadores van passar pel llit de l'emèrit

'Socialité' ha insistit que Bárbara Rey no va ser l'única que va caure rendida davant els encants de l'emèrit, assegurant que hi ha moltes famoses que també han estat amb ell. En aquest sentit, aquestes aventures es mantenien amb la màxima discreció, perquè la reina Sofia no ho sabés. Cibelina lamenta que Joan Carles hagi estat injust amb la seva dona.

Tot i això, l'escriptora reconeix que en el passat Joan Carles va ser un home atractiu. «Era molt maco de jove, si veus les fotos, era un míssil», ha dit. Durant el programa, però, María Patiño no ha descobert quines presentadores han passat pel llit del pare de Felip VI.

No obstant això, tot fa pensar que és qüestió de temps que la premsa comenci a remenar noms. El monarca vol tornar a Espanya i pot ser un bon moment per a treure a la llum el seu passat sentimental.