El rei Joan Carles amb cara de sorpresa

El rei Joan Carles té decidit tornar a Espanya i amenaça la reina Letícia

Segons el programa 'Viva la vida', l'emèrit té previst instal·lar-se en una finca a Albacete

El rei emèrit Joan Carles fa més d'un any que viu fora d'Espanya després d'un escàndol que va posar en perill la monarquia espanyola. Hi ha una persona que es nega a retrobar-se amb ell i que està fent tot el possible perquè l'exili no finalitzi. Estem parlant de la reina Letícia, que té por que el seu sogre destrossi l'herència de la seva filla, la princesa Elionor.

Letícia Ortiz mai ha amagat la seva mala relació amb Joan Carles, un fet que és un secret a veus dins de la Família Reial. Diversos mitjans han informat de comentaris ofensius que suposadament la reina hauria fet sobre ell. No obstant això, els defensors de la dona de Felip VI insisteixen que aquests comentaris estan més que justificats.

En aquest sentit, Joan Carles mai va acceptar els orígens plebeus de Letícia Ortiz i durant un temps va convertir la seva vida en un infern. No obstant això, l'actual reina va demostrar estar capacitada per exercir el càrrec i tots els seus enemics van haver d'ajupir el cap. Curiosament ella ha estat l'única que no ha organitzat cap escàndol nociu per a la monarquia.

El rei emèrit té tot preparat per tornar a Espanya

Emma García, presentadora de 'Viva la Vida', va deixar anar una notícia d'impacte al seu programa. El seu equip d'investigació ha descobert que el rei emèrit vol tornar a Espanya i que té tot preparat per deixar enrere el seu exili als Emirats Àrabs. Segons han explicat, Joan Carles té la intenció d'instal·lar-se a la Dehesa de los Llanos, una finca situada a Albacete.

«L'emèrit coneix la finca i és un terreny que reuneix totes les condicions que ell vol per a viure. Hi ha una part que és desconeguda i que per mesures de seguretat no es coneixerà», ha explicat el programa que presenta Emma García. En aquest sentit, un dels reporters ha ampliat la informació assegurant que la nova llar del rei Joan Carles amaga «passions, enveges i traïcions»

Joan Carles s'enfrontarà a Letícia Ortiz

La reina Letícia coneix a la perfecció el funcionament de la monarquia i és conscient que el més oportú és no cridar l'atenció. Segons la informació de Telecinco, Letícia Ortiz ha recomanat a Felip VI que Joan Carles no torni a Espanya en aquests moments. La reina té por que el poble es mobilitzi i que el futur de la princesa Elionor corri perill.

Tot i això, el rei emèrit està convençut de tornar a Espanya i està desitjant abandonar Abu Dhabi. D'aquesta manera, Felip VI haurà de suportar un nou enfrontament entre la seva dona i el seu pare. Cap dels dos vol donar el seu braç a tòrcer, així que tot sembla indicar que la Família Reial viurà una de les seves crisis més complicades.