La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

L'aspecte 'gens saludable' de la reina: Letícia torna al seu malson

La monarca repeteix visita a Suècia després de les crítiques rebudes en el darrer viatge

Després de gairebé dos anys de pandèmia, Letícia Ortiz i Felip VI han recuperat la seva agenda internacional amb un viatge oficial a Suècia. Un país que, segurament, no li portarà bons records a la reina per les crítiques que va rebre durant la seva última visita al país escandinau per l'aparença que va lluir.

Aquest viatge es remunta a 11 anys enrere, quan els llavors Prínceps d'Astúries es van desplaçar fins a Estocolm per assistir a l'enllaç matrimonial de l'hereva al tron, Victòria de Suècia, i el seu llavors promès, Daniel Westlingl. De fet, el casament de la dinastia sueca van ser les primeres noces reials de Letícia com a Princesa d'Astúries.

L'esdeveniment va tenir lloc a la catedral de Sant Nicolau d'Estocolm i va comptar amb l'assistència de diferents representants de la monarquia europea.

Els Reis d'Espanya, Felip i Letizia
Felip i Letícia han reprès la seva agenda internacional | GTRES

El criticat aspecte de la reina Letícia durant el casament de Victòria de Suècia

Corria l'any 2010 i una Letícia inexperta havia d'enfrontar-se a la seva primera gran cerimònia d'importància internacional. La seva aparició pública estava generant molta expectació, però la veritat és que va acabar defraudant gran part dels crítics d'Europa.

Com és habitual en aquest tipus d'actes, els estilismes dels assistents van ser analitzats en profunditat i l'escollit per Letícia va ser durament criticat. I és que, per a l'ocasió, la llavors princesa va optar per lluir un vestit en mussolina 'nude', brodat amb pètals de gerani i roses i miniclavells en tul, dissenyat per Felipe Varela.

Un 'look' que, segons sembla, no va convèncer ningú. Potser pel color del disseny o l'extremat ajustament de la peça, van ser moltes les crítiques que van ploure sobre l'actual reina.

Felip i Letizia al casament de Victòria i Daniel de Suècia
Felip i Letícia al casament de Victòria i Daniel de Suècia | GTRES

El mitjà danès 'BT' no va dubtar a rebatejar-la com a «la princesa llumí» i dedicar-li un extens article a analitzar en profunditat el seu estilisme gens afavoridor.

Segons l'esmentat diari, la peça accentuava l'excessiva primesa de Letícia, especialment a la zona dels braços. També assenyalaven que la reina presentava un aspecte «malaltís» i «gens saludable», dos adjectius que l'han estat perseguint durant molts anys.

Primer pla del personatge
L'aspecte de Letícia sempre s'ha mirat amb lupa | Cedida

Tot i això, són qualificacions que ja han quedat en el passat i no surten a la llum ara que Letícia presenta una figura molt més musculada i tonificada.

A més, aquell dia la dona de Felip VI tampoc no va enlluernar pel seu pentinat, ja que va optar per un monyo trenat que va acompanyar amb una tiara floral que el Govern d'Espanya va regalar a la reina Sofia al casament amb Joan Carles I.

Els reis tornen a fer una visita oficial a Suècia després d'11 anys

Després de viure el seu particular malson a Suècia, ara Letícia ha tornat al país escandinau, però ja convertida en reina i amb una aparença molt més afavoridora.

Aquest dimarts, 23 de novembre, Felip VI i la seva dona van viatjar al Regne de Suècia en una visita oficial que dura dos dies. Van ser rebuts pels seus homòlegs, els reis Carlos Gustavo i Silvia, al Palau Reial d'Estocolm per complir amb una intensa agenda de compromisos.

En aquesta ocasió, els reis també s'han trobat amb la princesa Victòria de Suècia i el seu marit Daniel Westling en un dinar privat amb altres membres de la reialesa sueca.

Tot i això, en aquesta trobada, la reina sí que ha brillat amb un disseny de Carolina Herrera, que també signava la capa, la bossa i les sabates. Encara que no és una peça nova, de fet pertany a una col·lecció del 2015, la veritat és que l'estilisme li afavoreix.