Primer pla de Rocío Flores molt maquillada

Rocío Flores, irreconeixible: La germana de David Flores es passa de frenada

Flores ha tingut una trobada molt especial amb una cara de 'Sálvame'

Rocío Flores, filla gran d'Antonio David Flores, ha crescut envoltada de fama, així que sap molt bé que els seus cognoms generen força diners a la televisió. Des de 2019, que va començar a treballar al món de l'espectacle, la neta de Rocío Jurado ha canviat molt, ja que de seguida ha après a rendibilitzar les seves aparicions públiques i no ha dubtat a gaudir de la seva projecció mediàtica.

Rocío Flores està molt conscienciada amb la situació personal que pateix el seu germà petit, David Flores Carrasco. Tots dos suposadament han sigut rebutjats per la seva mare, Rociíto, així que estan units pel mateix dolor. La jove mai se separa de David, encara que en els últims mesos s'ha vist obligada a allunyar-se'n per motius professionals.

Rocío Flores
Rocío Flores ha estat convidada a un esdeveniment d''influencers' | GTRES

Rocío treballa de col·laboradora a Telecinco, feina que compagina amb la seva faceta d''influencer'. No obstant això, recentment ha sortit publicat una notícia força preocupant: cada vegada hi ha menys marques que volen comptar amb la seva presència.

Però, malgrat això, fa poc ha estat convidada a un esdeveniment molt important i allà ha coincidit amb famosos de primera categoria. Concretament, la germana de David Flores ha tingut l'oportunitat de xerrar de manera privada amb Anabel Pantoja, antiga col·laboradora de 'Sálvame'.

Anabel és coneguda per ser la neboda d'Isabel Pantoja i també perquè s'ha muntat un gran negoci gràcies a les xarxes socials. Així doncs, les 'influencers' han participat en el mateix esdeveniment i, segons expliquen, s'han fet molt amigues.

Encara que Anabel Pantoja ha treballat en televisió durant molt de temps, ara vol emprendre noves aventures. Per això, no està disposada a donar explicacions sobre determinats escàndols i ha pensat que el millor és passar inadvertida. De fet aquest comportament recorda molt el que està tenint Rocío, ja que no vol entrar a cap guerra innecessària.

Rocío Flores malbarata milers d'euros

La filla d'Antonio David Flores ha experimentat un gran canvi físic des que va aparèixer per primera vegada en un plató de televisió. Recordem que la jove va estudiar nutrició i dietètica, així que sap perfectament com en pot controlar el seu pes. D'altra banda, ha millorat el seu estil fins a esdevenir una de les millors 'influencers' del moment.

Ara, Rocío ha participat en un esdeveniment on la seva presència ha cridat l'atenció de tots els curiosos. No només perquè ha xerrat amb Anabel Pantoja, sinó perquè la roba que portava és excessivament cara. Segons els experts, inverteix milers d'euros en bosses de mà, sabates, vestits i complements, gest que està sent fortament criticat.

 

La col·laboradora de Telecinco està guanyant molts diners gràcies a 'El programa de Ana Rosa', espai televisiu on exerceix de tertuliana. I, seguint les dades publicades, podria cobrar fins a 300 euros per cada intervenció i hi treballa dos o tres dies a la setmana. També va participar a 'Supervivientes 2020', concurs que li pagava al voltant de 30.000 euros per cada setmana que passava a Hondures.

Rocío Flores s'uneix a Anabel Pantoja per derrotar 'Sálvame'

Anabel assegura que no té cap problema amb els seus antics companys de 'Sálvame', programa en què ha treballat força anys. Tot i això, és evident que està molesta amb ells perquè alguns tertulians s'han entossudit a dinamitar el seu matrimoni amb Omar Sánchez. Per exemple, Kiko Hernández, íntim enemic de la sevillana, assegura que Omar ha estat infidel.

Anabel Pantoja i Rocío Flores
Anabel Pantoja i Rocío Flores s'uneixen per lluitar juntes contra Telecinco | GTRES

Així les coses, David Flores s'ha quedat sense paraules quan ha descobert que la seva germana té una nova amiga. I és que tot fa pensar que s'ha unit a Anabel perquè totes dues estan rebent atacs molt seriosos per part d'alguns programes de Telecinco. Així mateix, segur aquesta relació despertarà un gran enrenou, encara que cap està disposada a ajupir el cap.