Elionor, Letícia i Sofia el dia 12 d'octubre de 2020

La reina Letícia perd protagonisme en l'acte de la Hispanitat: «Ja té relleu»

Les filles dels reis s'han convertit en les autèntiques protagonistes

Durant un temps, la reina Letícia era l'autèntica protagonista del Dia de la Hispanitat, no obstant això, la infanta Sofia i la princesa Elionor han aconseguit eclipsar a la seva mare sense que aquesta se n'adoni. Les filles dels reis d'Espanya s'han convertit en el centre de totes les mirades en un 12 d'octubre molt diferent del que estem acostumats.

La filla major dels reis ha actuat d'amfitriona en aquest acte, una circumstància que es tornarà a repetir divendres que ve, quan acudeixi als Premis Princesa d'Astúries.

Així doncs, la princesa d'Astúries acudia a la tradicional cerimònia del 12 d'octubre acompanyada pels seus pares i per la seva germana. La futura hereva al tron apostava per una faldilla amb vol i un jersei blanc on lluïa el Toisó d'Or. La infanta Sofía, molt més discreta, vestia uns pantalons llargs blau marí i una camisa blanca, cedint-li així tot el protagonisme a la seva germana.

Elionor comença a fer-se un lloc

Encara que el rei Felip i la reina Letícia intenten donar-los a les dues el mateix lloc en els diferents esdeveniments als quals acudeixen, la veritat és que a poc a poc la princesa Elionor va guanyant pes, sent una de les presències més esperades per la premsa en aquesta mena d'esdeveniments.

Tal és l'afany de destacar de la futura reina d'Espanya, que els seus looks són molt més cridaners que els de la seva germana, arribant fins i tot a lluir un petit taló en gran part dels actes als quals acudeix. Amb la seva presència en la celebració del 12 d'octubre, Elionor dona per inaugurada la seva setmana més crucial i és que serà divendres que ve, 16 d'octubre, quan torni a presidir els Premis Princesa d'Astúries.

Sens dubte, al llarg d'aquests últims mesos hem pogut veure com, a poc a poc, la princesa Elionor adquireix un major protagonisme que la resta de la Família Reial. Fa gairebé un any, la princesa estrenava el seu primer discurs institucional, no obstant això, sembla que faci anys que parla en públic. De fet, ha demostrat que els seus pares l'estan educant sota la disciplina que requereix convertir-se en la futura reina d'Espanya.