Muntatge amb la imatge de Letícia i de Carla Vigo

La reina Letícia rep el missatge més preocupant sobre l'estat de la seva neboda

Carla Vigo travessa el seu pitjor moment

La neboda de la reina Letícia, Carla Vigo, continua acaparant titulars. I és que la jove no es troba en el seu millor moment, ja que tal com ella mateixa explicava pateix una severa depressió.

A més, també reconeixia que havia patit una recaiguda en la seva malaltia, un trastorn de l'alimentació contra el que lluita des de fa anys. De fet, fins i tot va haver de ser ingressada a l'hospital per rebre ajuda amb la bulímia que pateix des dels 14 anys.

«Recuperar-se del tot és molt complicat», explicava als seguidors. «No he sortit perquè he tingut recaigudes… Passa com amb els alcohòlics, que mai no es recuperen del tot».

A més, ella mateixa té molt clar que ha de tenir cura de «certs comportaments» per arribar a superar-ho del tot. Però, en tot moment, compta amb l'ajuda del seu entorn, que la vol i no la deixa anar de la mà.

«Veig la Carla trista, però sé que l'està animant la gent, els que l'estimem. És una bona amiga i molt simpàtica», diuen sobre ella els que la coneixen.

«Últimament, no es troba bé, tingues en compte que han caigut diversos projectes professionals. Això desanima molt. Ella està molt il·lusionada amb la seva feina i veure's parada li fa mal», explicaven sobre el mal moment que travessa la jove.

Imatge de Carla Vigo
L'estat d'ànim de Carla Vigo és preocupant | INSTAGRAM: JUST__CARLAAA

 

La reina Letícia, molt preocupada per la seva neboda Carla

Fa tot just unes hores, la neboda de la reina Letícia feia saltar totes les alarmes en compartir una publicació que els portava a témer-se el pitjor.

«És només una mica més, només una mica més. Perquè ja t'aniré a buscar, hi ha amor real. Hi ha un riu de pau i hi ha un cel que serà casa meva», escrivia Carla generant un gran impacte a les xarxes socials.

Ha estat tant l'enrenou generat que ella mateixa ha hagut d'aclarir aquest missatge misteriós. «Hola, nois, no us preocupeu per mi, que estic bé, dins del que cap…», ha començat dient.

Imatge de Carla Vigo pensativa
Carla Vigo travessa un moment complicat | INSTAGRAM: JUST__CARLAAA

«No em passa res, és simplement una cançó que m'ha agradat molt i l'he posat. Calma, per favor», ha buscat calmar els ànims.

En aquestes circumstàncies tan delicades, encara no sabem el paper que ha jugat la reina Letícia, però segurament també s'haurà bolcat amb la seva neboda.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

De fet, en els moments de màxima exposició mediàtica, la dona del rei Felip fins i tot es veia obligada a donar-li un toc d'atenció perquè abaixés el ritme. Sobretot, per com poden afectar les declaracions a la imatge de la família reial.

Logo de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS les hores més barates de la LLUM, ara al teu WhatsApp! Planifica rentadores, cuina i planxades!