Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la reina Letícia

Letícia torna a triomfar amb un 'look' reciclat que li queda perfecte

La reina va enlluernar amb el seu 'look' a la XII Convocatòria de Projectes Socials del Banc Santander

Imatge de la reina Letícia
Letícia ha sorprès amb el seu 'outfit' elegant i exclusiu | Gtres

 

Malgrat el toc de queda i el confinament establert, els membres de la família reial espanyola han adaptat la seva agenda i han prosseguit amb els esdeveniments establerts per aquesta setmana. Concretament, ahir dimarts, Letícia va presidir la cloenda i el lliurament dels premis de la XII Convocatòria de Projectes Socials del Banc Santander, 'Euros de la nómina', on l'objectiu és col·laborar amb entitats sense ànim de lucre en la posada en marxa de projectes que contribueixin a millorar la qualitat de vida dels col·lectius vulnerables.

 

 

Per a aquesta ocasió tan especial, la reina ha tornat a destacar amb molt d'estil, escollint un 'outfit' d'allò més ideal en clau 'working', totalment encertat per a aquest tipus de compromisos. No obstant això, i com ens ha anat deixant veure, la 'royal' ha decidit formar el 'look' amb roba i complements que ja constitueixen bàsics infal·libles en el seu fons d'armari.

 

El 'look' reciclat de Letícia

Concretament, Letícia escollia una peça dissenyada per la casa britànica 'Reiss', una firma molt poc habitual en el seu armari, que ja li vam veure el març passat en un dels seus últims actes abans de decretar-se el confinament al país.

 

La peça estrella, que forma part del 'look', és de tir alt i baix, acampanat i confeccionada en un teixit prisat, un detall que ,de vegades, ens pot donar objecció perquè, segons en quines peces, pot aportar volum i fer tot el contrari a estilitzar.

 

 

No obstant això, la faldilla de la reina Letícia  evita això mateix, gràcies al seu estratègic degradat, capaç d'afinar visualment el cos. El potent efecte 'fit' s'aconsegueix amb un to més fosc a la zona dels malucs, que va aclarint-se fins a tenyir-se pràcticament de blanc en el baix, i amb la incorporació d'un cinturó negre de la marca 'Burberry'.

 

Així doncs, si la setmana passada la reina va demostrar que la faldilla 'llapis' és una d'aquestes peces elegants i versàtils que mai fallen a l'hora d'escollir 'look' de treball, ahir va fer el mateix amb un model en línia 'A', igualment sofisticat i fàcil de combinar, tant en cites del dia a dia com en esdeveniments de nit.

 

 

Mateixa faldilla, dos 'looks' diferents

El dia de la seva estrena, la dona de Felip VI va combinar aquesta faldilla amb una brusa de seda, creació d'Adolfo Domínguez' que ja va portar a la 'Fira Internacional de Turisme-Fitur', l'any 2017. No obstant això, ahir va preferir canviar de registre i sumar-li un 'top' entallat d'escot arrodonit rosa pastís, un abric del mateix to amb acabat 'furry' de 'Carolina Herrera', que també s'ha pogut observar anteriorment, uns salons foscos de taló fi de 'Manolo Blahnik' i una bossa de 'Magrit Shoes'.