IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

La reina Sofia, molt tocada: Es queda sense veure a una persona estimada

La reina Sofia no ha pogut acudir a la Pasqua ortodoxa a Grècia

La Reina Sofia durant un acte oficial en una imatge d'arxiu
La Reina Sofia no ha pogut acudir a la Pasqua ortodoxa | Catalunya Diari

El coronavirus no només ha deixat reclosos a casa a la població espanyola, sinó també a la família reial, que ha vist com tots els seus compromisos socials es veien anul·lats a causa del covid-19. Sens dubte, l'esdeveniment cancel·lat que més ha entristit lareina Sofia és la Pasqua ortodoxa de Grècia.

▶ INVITACIÓ: Ja us podeu unir al grup oficial de Facebook del CatalunyaDiari on comentem entre tots les notícies de Catalunya! Us informareu, podreu comentar l'actualitat i també us entretindreu. FEU CLIC AQUÍ, US ENCANTARÀ!

La pandèmia ha impedit que la monarca pogués viatjar fins aGrècia per visitar el seu germà Constantí, que actualment resideix separat dels seus fills. Tots els anys, la reina Sofia viatja fins al seu país de naixement per posar fi al dejuni relatiu que els cristians ortodoxos realitzen durant la Quaresma. És habitual veure com, any rere any, la reina viatja a Grècia amb la seva germana Irene per passar uns dies a la casa rei Constantí té a Porto Heli.

Això sí, no és la primera vegada que la dona del rei emèrit es perd un dels esdeveniments més especials del calendari grec. En algunes ocasions, la reina Sofia havia de renunciar a la Pasqua ortodoxa per a acudir a la catòlica a la catedral de Palma de marca, al costat de la resta de la família reial.

No ha pogut celebrar la pasqua

A més de no poder viatjar a Grècia per aquest motiu, la monarca també ha hagut de prescindir de la pasqua al seu país d'origen a causa de terceres persones. El 2012, el rei Joan Carles patia un aparatós accident que provocava que la reina Sofia hagués de tornar a Espanya abans del previst. A més, cal tenir en compte que en aquell temps la monarca es mostrava reticent a tornar al nostre país a causa de l'escàndol del seu marit amb Corinna.

En 2018, la culpable dels canvis de plans de la mare del rei Felip era la reina Letícia. La Pasqua ortodoxa se celebrava tan sols una setmana després de la gran disputa entre les dues, de manera que va haver de renunciar-hi per netejar la imatge de la família reial.


Comentaris

envia el comentari