Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de la reina Sofia mig somrient

La reina Sofia traeix la seva filla Elena de Borbó: l'acaba d'enfonsar

La reina Sofia ha decidit prendre partit enmig del conflicte familiar

A diferència del seu marit, la reina emèrita Sofia sempre ha intentat no generar problemes. Almenys, de cara a la galeria. El rei emèrit Joan Carles, en canvi, ha estat més descarat i no li ha importat que es parlés de les seves presumptes amants, comissions il·legals o de les seves festes.

Sofia sempre intenta guardar les formes,encara que de vegades li costi. En aquest sentit, recordem la discussió que va tenir amb la reina Letícia a les portes de la Catedral de Palma de Mallorca. Però, més enllà d'algun fet puntual, la mare del rei Felip procura mantenir sempre les formes.

Reina Sofia
Foto de la reina Sofia durant els premis Mapfre a Madrid, el dijous 6 d'octubre del 2022 | GTRES

Per això, sorprèn el dard enverinat que ha llançat a la infanta Elena. Pocs s'imaginaven que l'emèrita seria tan descarada a l'hora de trair la seva filla en públic, i encara menys quan l'exdona de Marichalar no està passant pel seu millor moment.

Fa poc, es va saber que la infanta Elena està enfrontada amb la seva filla, Victòria Frederica . I és que Vic, que és com la coneixen els amics, ha decidit deixar els estudis universitaris per centrar-se en la seva carrera com a model i 'influencer', cosa que no ha agradat a la germana del rei.

Mare i filla ja fa temps que no es parlarien, i és que la jove no tolera que ningú li doni ordres. Això, tot i que fins i tot Letícia i Felip han intentat parar-ho per protegir la imatge de la família.

La reina Sofia es posiciona a la guerra familiar

El rei i la seva germana fins i tot arribaven a protagonitzar una tensa conversa en què exigia a la infanta Elena que controlés els rampells de la nena. Tot i això, de poc servia, ja que Victòria Frederica continua imposant la seva llei dins i fora de Zarzuela.

En aquest context, va sorprendre el que va fer fa uns dies la reina emèrita Sofia. En el lliurament d'uns premis de pintura celebrat al Teatro Real, la mare del rei Felip va lluir una vestimenta que va cridar l'atenció: de color vi intens, amb jaqueta encunyada i fermall inclosos.

Victòria Frederica
Victòria Frederica continua en guerra amb la seva família | EUROPA PRESS

Fins aquí tot normal, si no fos perquè aquest vestit és de Victòria Frederica. D'aquesta manera, sembla que la reina Sofia ha pres part a la guerra entre la seva filla i la seva neta, posicionant-se al costat de la jove.

Segurament, hi ha poques coses més boniques que una àvia tingui que la seva neta  com a 'influencer', però segur que aquesta traïció ha dolgut a la infanta Elena.