YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Remedios Torres, la mare de la Campanario, podria participar a 'Supervivientes'

Sembla que les negociacions amb Telecinco i la productora del programa, Bulldog TV, estarien a punt de tancar-se

Remedios Torres, la mare de María José Campanario
Remedios Torres té un fort caràcter | TELECINCO

La pròxima edició de 'Supervivientes', que començarà després de Setmana Santa, està generant més expectació que mai. Són molt pocs els concursants confirmats i les informacions al respecte van arribant en comptagotes. 

Segons ha publicat Gustavo González en el seu espai a la revista 'Rumore', una de les participants estrella d'aquesta edició podria ser Remedios Torres, la mare de María José Campanario. Sembla que les negociacions amb Telecinco i la productora del programa, Bulldog TV, estarien a punt de tancar-se i confirmar, així, la participació de Torres al concurs de supervivència, segons explica 'La Coctelera'.

El fort caràcter de la sogra de Jesulín

Sens dubte la participació de Torres seria tota una sorpresa i generaria molta inquietud entre els seguidors del programa. Primer de tot, per ser la mare de la Campanario i, per tant, formar part de la família de Jesulín de Ubrique. I, seguidament, perquè per tots és conegut el dur caràcter de la sogra del torero que, sigui en un plató de televisió o en ple carrer, sempre mostra la seva cara més seriosa i contundent.

Tot i que González ha confirmat amb rotunditat la seva participació, ara cal esperar la confirmació oficial del programa per tal de saber si les informacions difoses són certes o no. El que sí que és cert, de moment, és que participaran en el concurs Colate, Omar Montes i Dakota, de 'Hermano Mayor'. No obstant això, altres dels noms que sonen amb força per a formar part d'aquesta edició són Chelo García Cortés, Ivonne Reyes, Carlos Lozano, les Azúcar Moreno o, fins i tot, Isabel Pantoja. 

  • També et pot interessar: María José Campanario torna a ingressar a l’hospital per la seva fibromiàlgia

Els impressionants sous que cobren setmanalment els concursants del programa

Un altre dels temes dels quals es parla aquests dies en relació al programa és el dels diners que poden arribar a cobrar els concursants durant la seva estada a l'illa. En aquest sentit, els famosos amb menys renom podrien cobrar entre 2.000 i 5.000 euros a la setmana, els següents més coneguts entre 10.000 i 15.000 euros i, per últim, els de més popularitat podrien arribar a cobrar fins a 20.000 euros la setmana. Sens dubte, amb aquestes xifres damunt la taula, sembla difícil negar la participació en un dels programes més esperats, vistos i estimats de Telecinco.

Jesulín i Campanario
La sogra de Jesulín de Ubrique podria participar a 'Supervivientes' | España Diario

 

  • També et pot interessar: María José Campanario guanya la batalla judicial a Kiko Hernández

Comentaris

envia el comentari