Els metges ja tenen els resultats del nou tractament de Mila Ximénez

El retorn de la col·laboradora a 'Sálvame' podria estar més a prop del que sembla

Mila Ximénez ha sorprès els seus seguidors amb una notícia estupenda. Els metges es mostren força optimistes, i sembla que el seu estat de salut és cada vegada més fort. Recordem que, la col·laboradora, fa dos mesos que es troba desapareguda dels mitjans de comunicació, però, la revista 'Diez Minutos' ha aconseguit esbrinar el seu parador.

En una de les seves últimes aparicions públiques, l'exdona de Manolo Santana ha advertit que el tractament que estava seguint era molt fort i, per aquest motiu, hi havia dies que amb prou feines tenia força per aixecar-se del llit. Així que, va avisar els espectadors de 'Sálvame': «vindré a treballar quan pugui».

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Mila Ximénez va renunciar al seu lloc de treball per a centrar-se en la seva recuperació, i a ningú li va estranyar no veure-la en la pantalla, però, tanmateix, la revista 'Semana' va publicar que havia estat ingressada durant uns dies, i aquesta notícia va fer saltar totes les alarmes. Els amics de la tertuliana es van negar a donar informació, i molta gent pensava que la seva situació era crítica, així, el seu germà, Manolo, es va veure obligat a donar la cara, assegurant  que la col·laboradora s'estava recuperant favorablement, però havia de guardar un repòs extrem.

El presentador de 'Sálvame', Jorge Javier Vázquez, té una relació molt estreta amb Mila i en veure l'enrenou que s'estava generant, no va trigar a desmentir els rumors de la seva recaiguda. El presentador va confirmar les paraules de Manolo, i fins i tot va insinuar que la tertuliana podria tornar a Telecinco molt aviat. D'altra banda, 'Diez Minutos' ha publicat unes imatges que donen la raó l'entorn de la sevillana, encara que, afortunadament, el tractament ha funcionat, i el seu estat de salut és cada vegada més prometedor.

D'aquesta manera, Mila ha decidit seguir lluitant, i té força suficient per superar qualsevol obstacle. La seva única filla, Alba Santana, està sent el seu gran suport i quan va saber que patia càncer de pulmó, li va jurar que es curaria. Així que, no ha tingut més remei que complir la seva paraula perquè «tot el que li prometo a ella, ho compleixo».

«El procés és lent, però l'evolució és positiva»

Mila Ximénez està constantment acompanyada pels seus germans, els quals, per desgràcia, també han patit la malaltia, i s'han convertit en el seu millor exemple. Fa uns dies, la tertuliana va acudir la Clínica de la Luz, al centre de Madrid, per a una revisió mèdica. Uns fotògrafs de 'Diez Minutos' han capturat aquest moment, on les imatges s'han convertit en portada de la revista, i molts periodistes s'han fet ressò de la notícia.

I és que la tertuliana està aconseguint derrotar el càncer, ja que el seu aspecte és força esperançador. El seu germà Manolo va parlar amb 'Jeleos' per confirmar aquesta informació: «El procés és lent, però l'evolució és positiva». Sembla que Mila ha recuperat la força que la caracteritza, i podria estar a punt de concedir una entrevista per explicar l'infern en què ha viscut.

Les imatges de la tertuliana demostren que les males etapes també tenen final. Així, el seu entorn està molt orgullós d'ella i, cada vegada que tenen ocasió, li demostren el seu afecte públicament com és el cas de Jorge Javier Vázquez, amb qui fa molt de temps que hi treballen junts i han construït una amistat que traspassa la televisió.

El català va emocionar els espectadors de 'Sálvame' a l'hora de comunicar-los l'estat de salut de Mila: «Està molt animada. M'ha fet molt feliç parlar amb ella. Està amb ganes, li ho he notat en la veu. Diu que la tindrem aviat aquí. Tant de bo, perquè la trobem a faltar». Després d'aquestes paraules, molts mitjans van començar a especular amb el retorn de la sevillana i, les fotografies publicades per 'Diez Minutos', fan pensar que, cada dia, falta menys perquè Mila Ximénez doni la gran exclusiva: haver vençut al càncer.


Comentaris

envia el comentari