Anabel Pantoja banyant-se al mar

El darrer retoc que s'ha fet Anabel Pantoja dies abans del seu casament

La neboda d'Isabel Pantoja ha començat a preparar-se amb magnificència per al seu gran dia

Anabel Pantoja està preparada per al seu gran dia. El dia en què per fi es casi amb Omar Sánchez a l'illa dels seus somnis. I és que La Graciosa serà el petit paradís on la col·laboradora de 'Sálvame' es donarà el 'sí, vull' amb l'amor de la seva vida.

Encara que en el programa per al qual treballa la cosina de Kiko Rivera li han pogut donar algun mal de cap que gairebé li fa perdre el somriure, finalment tot sembla anar vent en popa.

Tant és així, que la neboda d'Isabel Pantoja afronta amb gran il·lusió aquesta última etapa abans de passar per l'altar. De fet, ha acudit a Clíniques Diego de León per fer-se uns retocs estètics dies abans del seu casament.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Així, Anabel ha presumit orgullosa de la preparació 'beauty' amb els seus seguidors, que esperen ansiosos el moment de veure-la vestida de núvia.

«La nostra estimada @anabelpantoja00 ha començat la posada a punt per al gran dia», assenyalen des de la clínica. Una posada a punt que, segons sembla, es conforma de diverses parts.

«S'ha realitzat el nostre 'Thermage' facial personalitzat amb triple impacte: Estilitza la cara i defineix l'oval facial sense modificar faccions, millora la qualitat de la pell i densifica i hidrata a través de l'estimulació de col·lagen».

A més, asseguren que «el resultat millora progressivament durant el primer mes de la seva realització, de manera que el dia del seu casament tindrà la pell radiant».Així doncs, la cosina de Chabelita haurà de «tornar d'aquí poc per abordar la segona part de la seva preparació».

La dinerada que s'ha deixat Anabel Pantoja en retocs estètics

Aquesta no és la primera vegada que la Pantojita de Canàries recorre a la cirurgia estètica per millorar el seu aspecte. De fet, fa tan sols uns mesos analitzaven a consciència els retocs als quals s'ha sotmès al llarg dels últims anys.

Resumint, la televisiva s'hauria «posat Botox, fet un rejoveniment facial i augment de llavis». Això, sense comptar amb una necessària ortodòncia per lluir un somriure perfecte.

A més, «també s'ha sotmès a una liposucció i a una 'lipoescultura' integral». Una cosa, a la qual també pot afegir-se una marcació abdominal.

D'altra banda, i el mateix que el seu cosí Kiko, també «s'ha posat un anell gàstric i aprofitat per fer-se una mamoplàstia (augment de pit) i una mastopèxia (elevació de pit)».

Lamentablement, tota intervenció té el seu risc, i Anabel gairebé mor dessagnada després de sotmetre's a una arriscada liposucció amb la qual ha aconseguit redefinir les seves corbes.

Però, per sort, tot va sortir bé, i ara presumeix d'una renovada i sexy figura que ha aconseguit també gràcies a una bona alimentació i practicar molt exercici.

Així és, la col·laboradora de 'Sálvame' s'ha vist obligada a canviar els seus hàbits per complet, començant per mesurar les calories i menjar millor. Una fórmula que li ha funcionat perfectament fins al moment.

Però, aquesta transformació física no li ha sortit gratis, sinó que ha arribat a invertir més de 40.000 euros que es calculen de la següent manera.

Per començar, «ha volgut corregir les seves imperfeccions amb vitamines i una rinomodelació per elevar la punta i corregir la desviació que patia a l'envà nasal». Fent el càlcul, uns 3.000 euros només invertits a la cara.

D'altra banda, llueix un impecable i preciós somriure que li hauria costat uns 5.000 euros. Tot i que la veritable inversió es troba en el seu cos, res més que 23.000 euros que sumen les seves dues liposuccions i la banda gàstrica.

Per últim, cal destacar la mamoplàstia i la implantació de pròtesis per a donar-li forma al pit, en el qual hauria invertit gairebé 10.000 euros. Llavors, d'aquesta forma, Anabel deixa clar la dita que «per presumir s'ha de patir», i ara mateix es troba millor que mai.