La Reina Letícia llueix impressionant als 49 anys

«Retocs estètics i exigents rutines»: La fórmula secreta de la reina Letícia

La reina Letícia es cuida molt i ha experimentat un gran canvi físic

El canvi físic que la reina Letícia  ha experimentat en els darrers anys és més que notable. Segons molts experts, la monarca «recorre a tractaments de medicina estètica de manera regular, com qualsevol altra persona que es cuida», que demostren que en la seva voluntat indubtable de cuidar-se, la genètica hi cuida un paper molt important. Els mateixos experts expliquen que els tractaments estètics marquen «l'inici, la forma i la velocitat a l'hora d'envellir».

La Reina Letizia llueix perfecta a cadascuna de les seves aparicions públiques
La Reina Letizia llueix perfecta a cadascuna de les seves aparicions públiques | GTRES

De fet, però, els tractaments no són l'única via utilitzada per la reina per cuidar la seva imatge i mantenir a ratlla els factors externs que agreugen l'envelliment. Això vol dir, segons els especialistes, que «evita l'alimentació desordenada, la poca hidratació, l'alcohol en excés, les drogues i l'exposició solar», elements rutinaris que suma a l'exercici físic i als bisturís.

Els retocs a què s'ha sotmès la reina Letícia

En aquest sentit, els tractaments indispensables per prevenir i alentir l'envelliment a nivell profund són el bòtox i l'àcid hialurònic. De fet, la mare de la princesa Leonor  es prendria la cirurgia estètica com una rutina, ja que passar per la consulta cada quatre mesos, és a dir, tres cops l'any. Així ho demostra la cara de la monarca, que des que va deixar el periodisme ha patit un canvi dràstic.

Els especialistes destaquen que la reina es veu més jove del que és, però alhora, que la rigidesa característica de la joventut ja no existeix. Si més no, «la cara i les faccions llueixen naturals, i així, és fàcil reconèixer per on ha passat el bisturí», amb què apunten que ha aconseguit desfer-se d'alguns complexos físics, com el nas. «La forma, la mida, i un cúmul de característiques que no li agradaven», asseguren els especialistes, ara serien del seu gust.

En paral·lel, el rostre de l'asturiana llueix més rodó i els seus llavis més farcits. A més, poc després de l'operació del nas, per uns presumptes problemes respiratoris, la facció que va patir un notable canvi va ser el seu mentó. En aquest moment, la silueta de la cara li va quedar lleugerament descompensada, per la qual cosa va optar per fer-lo menys prominent i deixar-se un perfil més equilibrat.

La gran transformació de la reina Letícia

D'altra banda, pel que fa a la rutina saludable, Letícia manté una activitat física quotidiana, que fa al costat d'un entrenador personal que visita la Zarzuela gairebé diàriament. S'entrenen en un gimnàs que té la família, i no pas al que tenen la resta de treballadors, i hi fa sessions de peses i exercicis de càrdio. A més, de tant en tant, surt a córrer pels jardins del palau i sol fer molt de ioga, que li permet «reduir l'ansietat i millorar la postura», explica el seu entorn.

Primer pla de la reina Letícia
Primer pla de la reina Letícia | GTRES

En aquest sentit, l'entorn de la Zarzuela explica que Letícia considera important el ioga perquè passa molt temps de peu. El practicaria des de fa deu anys, per la qual cosa el domina, fins al punt que insisteixen que «veure-la és un espectacle». La reina és perfeccionista, i a banda, ha canviat la seva personalitat, especialment arran de la mort de la seva germana, Érika, que l'hauria induït a no refiar-se de gairebé ningú.

En paral·lel, la reina s'ha dedicat a cuidar també l'alimentació de la seva família. De fet, només consumeixen aliments saludables, com ara fruites i verdures procedents de l'agricultura ecològica o orgànica. «Cap producte químic, el sucre restringit al màxim. Això per a la família, però amb ella mateixa encara és més exigent», insisteixen. La seva dieta és la Perricone, que té «propietats antioxidants, antiinflamatòries i antiretenció de líquids».

La reina Letícia plora desconsoladament per la mort de la seva germana, Érika
La reina Letícia plora desconsoladament per la mort de la seva germana, Érika | GTRES