Rocío Carrasco al plató de Telecinco

Rocío Carrasco torna a Telecinco en hores per aclarir-ho tot

El diari de Rocío Jurado es troba immers en una gran polèmica

Rocío Carrasco torna a Telecinco per posar fi als rumors i les polèmiques respecte al diari secret de la seva mare. I és que en aquests últims dies s'ha creat una gran expectació al voltant de l'existència d'un diari secret de 'la més gran'.

Molts dels seus familiars neguen aquesta evidència amb la finalitat de restar veracitat al discurs que pugui presentar Rocío Carrasco.

Però, la polèmica es va avivar quan José Ortega Cano va confirmar-ne l'existència, encara que ràpidament ho va negar, afirmant que es tractava d'una broma. «No tinc res a veure, no l'he vist en la meva vida amb un diari. No conec res del diari, no tinc res», va dir atropellat.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

La veritat és que s'estan generant moltes especulacions al voltant del llibre ocult, però només hi ha una persona que sap tota la veritat. Per això, Rociíto ha decidit trencar el seu silenci i demà a la tarda acudirà a Telecinco per aclarir-ho tot.

Rocío Carrasco, contra la veritat del diari secret

El dimecres 25 d'agost torna Rocío Carrasco al seu programa, 'Sálvame', després de més d'un mes desapareguda. Moltes han sigut les teories que s'han especulat sobre els motius de la seva absència.

Gran part apunten que el motiu principal va ser la victòria d'Olga a 'Supervivientes' i l'entrevista que va concedir després. No obstant això, els motius reals poden distar molt de les especulacions que circulen per les xarxes.

La veritable raó d'aquesta absència es deu als enregistraments del segon lliurament del documental, en què la seva protagonista es troba immersa. Així, 'En el nombre de Rocío', posarà el focus en la família i tindrà com a principal font el polèmic diari.

La controvèrsia que ha generat, ha provocat que la filla de l'artista estigui disposada a tornar a Telecinco per explicar la veritat. I és que les expectacions per aquest tema, han fet que Rocío escurci les seves vacances i torni al seu programa. La motivació és desmentir a tots els seus familiars que posen en dubte la veracitat del llibre.

Ella mateixa va encarregar-se de comentar que el va trobar temps després de la mort de la seva mare. Revisant les coses que hi havia a l'habitació va descobrir els papers i va quedar al·lucinada per les memòries que la seva mare havia escrit en aquest.

El contingut d'això formarà part del segon lliurament i abordarà els problemes familiars i els motius que la van portar a trencar relació amb alguns. Parlarà dels Mohedano, de la seva tia Rosa i dels seus germans entre altres familiars.

Serà a la tardor quan s'emetrà el documental, i promet ser el programa estrella de la temporada. En l'avançament es va poder apreciar les cares i algunes de les declaracions d'aquesta sobre alguns familiars.

Fins i tot, els rumors apunten que els més perjudicats seran el que va ser marit de la seva mare i el seu germà Amador, dels qui ja va deixar anar algunes perles en la primera temporada de la sèrie-documental.

De fet, actualment manté una batalla intensa amb el seu oncle i la relació entre ells està acabada. Després de l'entrevista que va oferir aquest parlant de la participació de la seva neboda, ella va declarar que no li importava gens el que digués.

Així mateix, va afirmar que a la tardor se sabrà tota la veritat i la imatge d'ell i molts familiars no serà la que es té ara. També va declarar que abans el tema l'afectava, però que ara mateix ja no li donava importància.

«Estic tranquil·líssima, la realitat és una altra, a mi ja no m'importa, abans sí, ara no, que segueixi dient el que vulgui», va sentenciar després de l'entrevista.

Així tot, només podem esperar a veure quina informació oferirà demà a Telecinco, però estem segurs que Rocío Carrasco no deixarà ningú indiferent.