«Capritxosa i altiva», el retrat que feien de Rocío Carrasco en la seva joventut

La filla de Rocío Jurado fa setmanes que està al focus mediàtic gràcies al seu documental

La guerra està servida, i és que després que Rocío Carrasco parlés en el seu documental sobre la dona del seu pare, Raquel Mosquera, per a desmentir tot el que havia dit, i al·legant que «ella per a mi, no existeix», la perruquera no s'ha quedat callada i ha assegurat que pensa respondre en conseqüència.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Entre altres coses, Carrasco va voler deixar molt clar que mai li havia pres res que li pertanyés a la vídua del seu pare, com porta denunciant la perruquera tots aquests anys, sinó que tan sols li va demanar un rellotge Rolex pel gran valor sentimental que tenia. «Tenia la inscripció del dia que es van casar els meus pares», assegurava.

«Jo no li vaig demanar res. A mi qui em coneix sap perfectament com sóc, que no sóc interessada ni materialista. Jo, el rellotge el vaig demanar a Raquel, perquè era el rellotge que portava sempre el meu pare». Per la seva banda, Mosquera ja havia advertit que anava a prendre mesures legals contra la seva fillastra si aquesta deia una cosa dolenta en contra seva, i és que la perruquera sempre ha denunciat públicament que la relació entre Rocío i el seu pare, Pedro Carrasco, no era per a res tan idíl·lica com pretenia fer creure.

De fet, arribava a insinuar que Rociíto va ser responsable de la mort del seu pare després d'una greu discussió que tots dos van tenir, posicionant-se tots aquests anys del costat d'Antonio David. Segons la versió de la filla de 'la més gran', ella ja havia solucionat les coses amb el seu pare abans de morir. A més, recalcava que Pedro Carrasco fins i tot li havia demanat perdó per l'actitud que havia tingut amb Fidel Albiac, al qual no dubto a culpar de l'accident que la parella va tenir i que gairebé els costa la vida.

Per a Rocío, Mosquera «no existeix des de fa molt temps»

A més, Rocío ha apuntat en el seu documental que no ha tornat a tenir contacte amb Mosquera gairebé des del funeral del seu pare. «A Raquel la vaig veure en el tanatori, en l'enterrament, després vaig parlar amb ella en comptades ocasions, i fins aquí», assenyalava Carrasco. «Per a mi aquesta senyora, senyoreta, no existeix des de fa molt temps», sentenciava.

Cal dir, però, que les coses no sempre van ser iguals, tal com ha publicat en exclusiva la revista 'Semana', ja que han revelat unes declaracions que va fer Raquel Mosquera sobre la filla del seu marit quan la va conèixer amb quinze anys. I la veritat és que amb això fa un retrat molt clar de la personalitat que tenia Rociíto en aquells dies, a la qual no dubta a titllar de capritxosa i de sortir-se sempre amb la seva, i fins i tot una mica alterosa.

«La vaig veure per primera vegada en el pis de l'Havana, on me la va presentar Pedro i vaig preparar uns aperitius senzills per a rebre-la, fet amb el qual bromejava qüestionant si jo els havia preparat o no. Al final ens vam anar a menjar a un restaurant xinès de Cuzco i rematem la tarda amb un passeig per la Cantonada del Bernabeu, de botigues... Pedro estava orgullós de les seves dues nenes i feliç pel bé que havíem encaixat», apuntava la perruquera sobre aquell primer dia juntes.

«Va tenir la millor disposició cap a mi, la vaig veure senzilla, espontània, simpàtica i ràpida en les seves reaccions des que em va dir: 'Per fi et conec'. Em va agradar molt i va ser una alegria poder dir-li al seu pare: 'Que maca és, com m'ha caigut de bé! Sembla més major'. Ell em va avisar: 'És més llarga, les enxampa al vol'». Segons apuntava Raquel, «la Rocío que vaig conèixer als seus 14 anys era una bona nena. Com tants adolescents, era capritxosa i gairebé sempre se sortia amb la seva. Era: vull, tinc».

«Encara que el seu pare parlés moltíssim amb ella intentat fer-li veure per què no podien ser moltes coses, ell tampoc es negava a antulls, com un anell de tres cèrcols amb tres gemmes... En tot cas, el seu pare no la consentia més del raonable, mentre que la seva mare li donava tot el que ella volia. Així era».


Comentaris

envia el comentari