Muntatge de Pedro Carrasco i la seva filla Rocío

Revelen la mentida que Rociíto ha estat setmanes explicant sobre el seu pare

Pedro Carrasco torna a enfrontar Rocío i Raquel

Pedro Carrasco està molt present a la segona temporada de la sèrie documental de la seva filla. Rociíto dedica a la que fos la seva vídua unes dures paraules, on deixa entreveure que el boxejador es trobava penedit d'haver-la conegut.

Com era de suposar, Raquel Mosquera no va trigar a reaccionar, responent-li amb una advertència. «No tinc por de res ni de ningú, i menys de tu. Tot el que diguis sobre mi ho hauràs de demostrar en un jutjat, tant tu com la persona que tens al costat», va assenyalar la perruquera.

Les paraules de la filla de Pedro no li van agradar gens a la col·laboradora de Viva la vida. «Si això que no estic bé ho diu per la meva malaltia, no ho hauria de fer perquè jo ho porto molt bé, treballant. Traient els meus fills i el meu negoci endavant», va dir Raquel molt molesta.

Imatge d'abans de Pedro Carrasco i Raquel Mosquera
Pedro Carrasco va morir enamorat de la seva dona. | Telecinco
 

«No com tu i el que tens al costat, que viviu de documentals i de programes», va afegir. Va aparèixer a l'espai de Telecinco molt enfadada per tot el que s'havia dit d'ella en aquella segona part de la docusèrie.

«Diu que el seu pare estava penedit d'haver-se casat amb mi, però és mentida». Assegura que «ho diu únicament per fer-me mal perquè és així, mala persona». La perruquera recorda que l'esportista estava molt enamorat d'ella i així li ho feia sentir diàriament.

Rocío va intentar desemmascarar la que havia estat esposa del boxejador a la tercera entrega d'aquest documental. Va dir que no és «la senyora que vol fer creure a la televisió». També la va acusar d'haver-lo absorbit.

Pedro Carrasco va ser una vegada més el punt de confrontació entre les dues dones més importants de la seva vida. «No sé si estava penedit d'haver-se casat o directament d'haver-la conegut. Però que n'estava penedit, això segur», va dir la dona de Fidel.

Mosquera va intentar oferir el seu punt de vista, molt diferent del de l'empresària. «Tot el que ha dit sobre mi és el que dic jo d'ella», va assenyalar. Però va voler aprofundir una mica més en el tema i la va acusar de no parar atenció al seu pare.

Pel que sembla, Rociíto mai va mostrar interès per les pertinences del boxejador, entre les quals hi havia el cinturó de campió del món. Ha explicat que a «la demanda no m'ho va demanar perquè el cinturó i altres coses no tenien interès econòmic. Aquestes són les coses amb què jo em vaig quedar, amb les sentimentals», va aclarir la perruquera.

Va voler deixar clar que l'esportista sentia admiració per la seva primogènita, però també cap a ella. «A les dues. El mateix afecte m'hauria agradat que hagués tingut la seva filla al seu pare, com ell li tenia a ella», va apuntar.

Imatge d'abans de Raquel Mosquera amb Pedro Carrasco i Rocío Carrasco
Raquel i Rocío, amb Pedro Carrasco al mig. | CatalunyaDiari
 

Pedro Carrasco va morir sense acomiadar-se de la seva filla

Pedro Carrasco va morir «amb la pena de no tornar a veure la seva filla», va declarar la seva vídua. Va voler deixar clar a tothom que ella va ser la persona que més havia estimat el boxejador.

A parer seu, «l'amor es demostra en vida, no després de la mort amb documentals. No és cert que Rociíto fos el més important per a ell, per més que fos la seva filla», ha destacat. Insisteix que «a mi m'estimava més perquè jo sempre vaig estar-hi, en els seus millors moments i en els seus pitjors moments».

Sempre va confessar que estava molt unida a ell. No es van separar ni un instant des que es van conèixer.

Pedro havia tingut algun enfrontament amb la seva primogènita abans de morir. Recorden que un cop va anar a casa amb els regals de reis per als seus nets, i Rocío els va negar el pas. Un gest que mai no va aconseguir oblidar.

▶️ Una gran amiga cuenta la realidad de Belén Esteban tras meses alejada de la televisión