Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Risto Mejide.

Risto Mejide confirma la pitjor notícia d'Álvaro de Luna, xicot de Laura Escanes

L'exdona de Risto Mejide ha refet la seva vida al costat d'un cantant exitós

El mes de setembre passat, els mitjans es feien ressò d'una de les ruptures més mediàtiques de l'any. Així és, el matrimoni entre Risto Mejide i Laura Escanes arribava al final després de 7 anys junts i una filla en comú, Roma.

«Gràcies per aquests set anys, tres mesos i vint-i-quatre dies. No han estat perfectes i, així i tot, o potser per això, segurament hauran estat els millors de la meva vida», va escriure al seu moment el presentador al seu perfil d'Instagram.

Tot i que van fer de forma pública la seva separació, d'altra banda, cap dels dos va voler revelar el veritable motiu que posessin punt final a la seva història d'amor. Això sí, quan va sortir a la llum aquesta sorprenent notícia, tothom posava el focus d'atenció en ells dos per un motiu molt clar.

I és que tots els mitjans volien esbrinar qui seria el primer a refer la seva vida al costat d'una altra persona. Justament ara, que ja ha passat aproximadament més d'un mes que l'exparella anunciés la seva separació, s'ha revelat la identitat del nou xicot de la 'influencer'.

Imatge de Risto Mejide i Laura Escanes abraçats i somrient
La parella va comunicar la notícia de la seva separació el mes de setembre passat. | Instagram
 

L'exdona de Risto Mejide, enamorada d'un famós cantant

No hi ha cap mena de dubte que Risto Mejide no viu el seu millor moment pel que fa a l'àmbit personal. I és que, després de separar-se de la seva dona i mare de la seva filla Roma, el presentador no només va haver de fer front a la ruptura, sinó també als rumors sobre una possible infidelitat d'Escanes.

Així mateix, fonts properes a la 'influencer' van revelar que Laura havia mantingut una relació sentimental amb el famós 'youtuber' Míster Jägger mentre encara estava amb el català.

De fet, els rumors que la model li havia estat infidel al col·laborador van augmentar quan el mateix Risto Mejide va confessar al seu programa que se sentia identificat amb Tamara Falcó, que havia patit la infidelitat del seu promès, Íñigo Onieva.

Encara que tot semblava indicar que l'exdona de Risto Mejide i l'exitós creador de contingut tenien una relació, finalment cap de les dues parts confirmava la notícia.

Això sí, ara, la revista Lecturas ja ha descobert qui és la nova il·lusió de la 'influencer'. Es tracta del cantant Álvaro de Luna, amb qui la catalana ha estat enxampada en una actitud molt afectuosa.

Fa uns dies, a tots dos se'ls va veure fent-se un petó a Tenerife, on estaven passant unes breus vacances amb uns amics. La veritat és que, segons assegura el cercle més proper de la model, la parella s'hauria conegut justament en aquesta illa, en un esdeveniment de Cadena Dial el mes de setembre passat.

De manera que hauria estat en aquell precís moment en què hauria sorgit l'amor entre tots dos i a partir de llavors no s'haurien pogut separar.

Foto d'Álvaro de Luna.
El cantant ha començat una relació amb l'exdona de Risto Mejide. | GTRES
 

Així és el nou xicot de Laura Escanes

Després de revelar-se la identitat de la nova parella de la catalana, tothom no ha pogut evitar fer-se la mateixa pregunta: qui és realment Álvaro de Luna? Amb 28 anys, la il·lusió de la 'influencer' és un dels cantants amb més èxit del nostre país.

Encara que els seus primers passos al món de la música els va fer quan era integrant del grup Sinsinati, la veritat és que la seva fama va començar amb la seva carrera en solitari, l'any 2020. A partir d'aquí, el músic ha aconseguit triomfar al panorama musical amb senzills com Levantaremos al sol i Juramento eterno de sal.

De fet, serà aquest mateix mes de novembre quan el jove portarà la seva música fora del país, ja que començarà una gira per Llatinoamèrica.