Primer pla de Risto Mejide.

Risto Mejide descobreix què fa Laura Escanes al llit des que es van separar

Risto, perplex en assabentar-se del que pateix la seva ex a les nits

Risto Mejide s'ha adonat que la mare de la seva filla pateix un curiós problema que ha fet partícip tots els seguidors d'InstagramRisto Mejide és un presentador que coneix perfectament la que va ser la seva parella durant set anys i sap que les ruptures mai no són fàcils. I encara menys quan els dos membres de la parella comparteixen una nena meravellosa com és la seva filla.

Laura ha intentat suportar aquesta situació. Es va parlar de les causes d'aquesta ruptura, sortint a la llum rumors d'una possible relació amb Mister Jägger, i a Laura li està costant tirar endavant.

Laura Escanes confessa què li passa a les nits després del divorci

Tot i que sempre està envoltada per la família i els amics, i ha intentat enviar missatges optimistes després de la seva separació amb Risto Mejide, la jove catalana ha patit un problema. De fet, no ha volgut amagar-ho i ho ha exposat tal com és, igual que ha fet altres vegades a través de les seves xarxes socials.

Foto de Laura Escanes
Laura Escanes no està passant pel millor moment de la seva vida | Europa Press

Tot i que compta amb companyia durant el dia i els que més l'estimen mai la deixen sola, en alguns moments la solitud és obligada. Li sorgeixen certes preocupacions, com per exemple la que ha confessat a Instagram en referència a la son.

L'ex de Risto Mejide s'ha descarregat una aplicació per conèixer com n'és de reparador el somni nocturn i s'ha adonat, en utilitzar l'aplicació, que parla a les nits sense adonar-se'n. La jove fa servir aquesta aplicació mòbil per intentar millorar la qualitat de son, però no només per això.

Risto Mejide no es pot creure les paraules de la seva ex

També li interessa saber quant de temps és al llit, quan està dormint i si s'aixeca en alguna ocasió. Aquestes dades no solen compartir-les habitualment, però ha arribat el dia que tots els seus seguidors s'adonin del contratemps que pateix.

Foto d'una història d'Instagram de Laura Escanes
Laura Escanes publica una història i preocupa els seus seguidors | Instagram (@LAURAESCANES)

Ha estat curiós com ha explicat Laura Escanes la seva situació, i aquest dilluns decidia revelar sense embuts part sobre el que parla a les nits. «No sé si vull escoltar el que he dit avui mentre dormia», confessava la influencer catalana. Ho feia compartint una pantalla de telèfon mòbil on podem veure les hores que ha dormit i que fa uns dies va parlar durant uns segons mentre dormia.

La influencer catalana no es treu del cap la seva situació

Amb tot, Laura Escanes no ha tingut cap problema en ensenyar a tots els seus seguidors l'àudio de què va pronunciar dilluns a la matinada. «La vida és... la vida és curiosa i complicada», aquesta era la frase en qüestió.

El significat de què va passar fa un parell de dies a Escanes és que està preocupada per l'etapa que està vivint després de separar-se del publicista. És una situació nova a la seva vida i li està passant factura. I és que l'estrès o l'absència de son poden generar que hi hagi persones que tinguin aquest tipus d'episodis.

Hi ha vegades que a les persones que parlen a les nits no se'ls entén, però, en aquest cas, s'ha posat de manifest el que preocupa notablement l'ex de Risto Mejide. La frase s'entén de sobres i ha deixat més d'una persona preocupada.