Risto Mejide amb cara de sorpresa

Risto destapa a José Luis Moreno: Va enganyar diversos concursants de Telecinco

El productor prometia suculents contractes que després mai arribaven a existir

A José Luis Moreno li resultarà molt complicat sortir indemne del turbulent episodi que està vivint en primera persona. Després de rebre l'acusació d'haver participat presumptament en una xarxa organitzada que pretenia blanquejar importants quantitats de diners, en l'actualitat no només hi ha el curs legal per aquest assumpte, ja que arran d'aquesta acusació també està en marxa una campanya pública i social que l'afecta.

Diversos famosos i també persones anònimes estan apareixent en els mitjans, assegurant que el productor els ha enganyat, devent diners o prometent contractes que mai han arribat. Lydia Lozano o Rafa Mora són alguns dels famosos que se sumen a Yolanda Ramos. L'actriu que va ser la primera a obrir la capsa dels trons, reclamant-li diners a Moreno durant una entrevista que li estava realitzant.

En aquest moment José Luis es va molestar i va abandonar el programa, però ara que es troba en hores baixes i està sent investigat per la policia, diverses persones estan trencant el seu silenci i estan ajudant a l'audiència a dibuixar el veritable empresari, que presumptament no sempre hauria estat legal. Risto Mejide va treballar al costat de Moreno en l'edició de 'Tú sí que vales' i que es va emetre l'any 2011.

Els dos, al costat de la cantant Merche, componien el jurat que setmanalment treballava per trobar el millor artista de varietats. Donada aquesta tessitura i sabent tot el que sap de televisió, José Luis Moreno va saber posar-se a molts concursants a la butxaca a través d'un mètode que es pot comprovar a través de diversos vídeos.

Mitjançant el programa 'Todo es mentira', Risto Mejide ha confessat que ell va ser testimoni de com el productor prometia discos, gires i espectacles a diversos participants, fent-los creure que estava encantat amb el seu talent. Una cosa que seria totalment lícita si no fos perquè aquests projectes mai es van arribar a formalitzar.

Moreno era capaç de votar que no a algun dels participants, però alhora, els prometia que treballarien per a ell i els seus projectes. Una cosa que no tenia sentit si tenim en compte que no li agradaven les actuacions que feien, però que alhora, els demanava per favor que treballessin per a ells. No es tallava i en un vídeo de no més de dos minuts, el programa de Cuatro ha pogut mostrar fins a set promeses de Moreno a concursants, fent-los creure que els portaria fins al capdamunt del sector.

El testimoni de Sebastián Ramírez

Risto ha volgut convidar al seu programa a Sebastián Ramírez, un cantautor que va participar en l'edició de 'Tú sí que vales' en què van coincidir el productor i el presentador. Aquest sempre ha estat reconegut com el gran defensat de José Luis Moreno per les promeses que li va fer quan el va conèixer.

Unes promeses que es van esfumar i que van perdre força amb el pas el temps. Segons Ramírez, el productor li va prometre publicar-li un disc i li va donar una data estimada. Però quan aquesta va arribar no hi va haver projecte i Moreno només es limitava a dir-li que no trobava el motiu que li fes publicar-li el treball.

De mentre, el cantant va deixar escapar diverses oportunitats laborals a l'espera de poder treure el disc sota la tutela de Moreno. De fet, ell mateix ha confessat que va rebutjar diversos treballs considerant que li devia una fidelitat a l'empresari per com li havia donat suport. Una cosa que va ser en va.

Ara, Moreno haurà de respondre davant la justícia. Però també s'haurà d'explicar i defensar sobre tots aquests assumptes tan turbulents que estan apareixent en els mitjans de comunicació.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.