Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Risto Mejide.

Risto Mejide, trencat després de confirmar-se els pitjors presagis

Laura Escanes ha aconseguit superar la seva exparella en menys de dos mesos

El 25 de setembre passat el món es va paralitzar després de conèixer una nova ruptura. Després de conèixer la separació de Tamara Falcó amb Íñigo Onieva quan estaven a punt de casar-se, vam conèixer una trista notícia. Laura Escanes i Risto Mejide posaven fi a la seva relació després de set anys junts i una filla en comú.

Així ho van anunciar tots dos a través de les xarxes socials. Concretament mitjançant una publicació a Instagram. Tant Laura com Risto, van anunciar la seva separació escrivint que se seguiran volent i que sempre estarien l'un per a l'altre.

Laura Escanes té una nova relació

Aquestes últimes setmanes els focus han anat directament a Laura Escanes. I és que sembla que ni el seu coach del programa El Desafío, ni el youtuber que es rumorejava, Mr. Jagger, han estat la seva nova il·lusió.

L'afortunat, aquesta vegada, ha estat el cantant Álvaro de Luna. Es tracta d'un cantant del pop espanyol que compta amb aproximadament dos milions d'oients al mes a Spotify. Álvaro va començar al món musical amb només nou anys i després de passar diversos anys a Londres obrint-se buit, va triomfar amb el seu grup Sinsinati.

La 'influencer' ha estat enxampada amb ell en una escapada a Tenerife poques setmanes després de la seva separació amb Risto. Enxampada al complet, ja que han sortit a la llum unes acaramel·lades fotos de la parella.

Foto d'Álvaro de Luna.
Álvaro de Luna és la nova il·lusió de Laura Escanes | GTRES

Tots dos han gaudit d'uns dies junts, envoltats dels seus amics, divertint-se i passant una bona estona entre petons i abraçades.

La reacció de Risto Mejide en assabentar-se d'aquesta nova bomba

Unfollow a Instagram. Així és com l'exparella de Laura Escanes ha actuat en conèixer aquest dur succès. Gairebé immediatament després de conèixer aquesta notícia, ell va decidir no veure més contingut de Laura per no saber el que li venia a sobre.

Imatge de Risto Mejide amb Laura Escanes.
Laura Escanes i Risto Mejide semblaven portar-se bé | Instagram: @lauraescanes

Tot i que tots dos al principi de la separació han volgut fer una impressió de portar-se bé, sobretot per la seva filla Roma, sembla que no ho estan aconseguint. Clarament, el nou amor de Laura Escanes no ha estat plat de bon gust per al jurat de Got Talent .

Recordem que va ser just al plató de Got Talent on Risto va voler seure per tocar el piano per primera vegada públicament. Un moment força íntim, en què va relatar la història de Johann Sebastian Bach. I és que la història d'amor del compositor tenia diversos punts en comú amb la de Risto i Laura Escanes.

Des de quan porten junts?

De moment, desconeixem aquesta dada concreta, però es rumoreja que aquest nou romanç de Laura Escanes ja ve des de fa uns mesos. Alguns mitjans de comunicació han pogut afirmar això i han arribat a la conclusió que la història es va iniciar mesos abans que tots dos s'haguessin separat.