José Rivera, Riverita, en una foto compartida a les xarxes socials

'Riverita' tindria fins a 17 suposats fills seus: el testament de José Rivera

El germà de Paquirri va tenir descendència sense fer-ho públic i mantenia relació amb almenys 3 dels seus fills

La mort de José Rivera, el germà de Paquirri, podria provocar una lluita per la seva herència. Encara que Antonio Canales, el seu nebot, podria ser l'únic hereu legítim, els seus éssers estimats saben que 'Riverita', com es feia dir, va tenir una agitada vida sentimental que va saber mantenir en secret.

 

Segons ha revelat el seu amic Juan M. a 'La Razón', Riverita «presumia de tenir disset fills secrets. No sabíem si ho deia de debò o exagerava. Però tenim constància de l'existència de tres d'ells, dues noies que viuen a Cadis i un home, que viu a Castelló. M'ha arribat el rumor que tenen pensat impugnar el testament i plantejar una demanda de paternitat. Riverita els coneixia i quedava amb ells d'amagat. Amb el castellonenc tenia molta sintonia i fins i tot es van veure aquest desembre. És lògic que vulguin ser reconeguts com a Rivera».

 

Així doncs, 'Riverita' hauria forjat relació amb tres fills extramatrimonials. La seva cuidadora i íntima amiga, Mònica Gavira, sí que tenia constància de l'existència d'aquests fills no reconeguts i fins i tot hauria menjat amb algun d'ells, segons ha assegurat a 'Sálvame' el periodista Gustavo González: «Mònica va estar menjant amb una de les noies de Cadis, i José Antonio Canales té constància de l'existència d'aquests fills», ha afirmat el periodista. 

 

L'herència de José Rivera, en joc

Canales, nebot de José Rivera, està en el punt de mira per ser l'únic hereu de l'herència de 'Riverita'. Ara bé, el col·laborador de 'Sálvame' ha confessat que ja sabia de l'existència d'un d'aquests nois, tot i que reconeix no haver tingut contacte amb ell.

 

Canales ha manifestat a 'Sálvame' que no s'interposarà si els presumptes fills demostren la seva filiació mitjançant una prova de paternitat: «Si algú apareix, que es faci les proves i demostri que és fill del meu oncle, llavors ho acceptaré», ha assegurat.

 

Així doncs, l'herència de José Rivera està en joc. 'Riverita' deixa la seva casa de Barbate, de més de 300 metres quadrats, un terreny de 1000 metres quadrats a Benalup i un altre 2.000 a Vejer de la Frontera. És per això que l'herència podria generar conflictes inesperats, ja que tampoc s'entén per què 'Riverita' no va reconèixer mai legalment a cap dels seus fills ni tampoc per què cap d'ells va reclamar una prova de paternitat mentre encara era viu.

 

'Riverita' allotjava a casa a tres persones sense sostre

A més l'hereu o hereus del seu immoble hauran de fer front a un inconvenient. A la casa resideixen dues persones sense sostre, que vivien amb José Rivera des de feia anys. Hi havia una tercera persona, que va haver de ser ingressada poc abans de la mort de Rivera, i a qui la seva família va negar-li l'entrada quan va ser donada d'alta. 

 

Caldrà buscar una solució per les dues persones que queden dins la casa per tal de no deixar-les dormint al carrer, la qual cosa no voldria 'Riverita'. De fet, un d'ells no està disposat a abandonar l'habitatge si no hi ha una indemnització econòmica.