Fotomuntatge dels rostres d'Elia Muñoz i el seu pare Julián Muñoz

El robatori que encara persegueix Elia Muñoz, la filla malalta de 'Cachuli' i Mayte

Elia Muñoz Zaldívar sap tot el que ha patit la seva mare Mayte en els darrers anys

Elia Muñoz Zaldívar va ser una cara popular a Telecinco, sobretot des que sortís a la llum el cas 'Malaya'. I és que, recordem, Marbella es va convertir en l'escenari d'un escàndol de corrupció que va tenir molta repercussió a la premsa rosa.

De fet, la cantant Isabel Pantoja va estar una temporada a la presó després del descobriment de determinats atreviments. A més a més, tant Julián Muñoz com Mayte, la mare d'Elia, també van estar a la presó encara que ja viuen en relativa normalitat i per això s'han proposat treure a la llum tota la veritat.

Primer va ser l'antic alcalde de Marbella, que va decidir desemmascarar la 'tonadillera', Isabel Pantoja. Per la seva banda, Mayte segueix guardant un gran rancor a l'artista sevillana, ja que la fa responsable de tot el que va patir la seva família.

Imatge d'Elia Muñoz i Mayte Zaldívar passejant pel carrer
Elia Muñoz sap tot el que ha patit la seva mare Mayte | Europa Press

Elia Muñoz Zaldívar va estar molt de temps sense tenir contacte amb el seu pare Julián perquè, suposadament, Isabel va posar molts obstacles en aquesta relació.

La folklòrica sabia que Muñoz, també conegut com a 'Cachuli', tenia força diners i presumptament ho volia tot per a ella. I ara el documental 'No es la hora de la venganza, es la hora de la verdad' ha demostrat que Pantoja hi té molt a amagar.

No obstant això, Elia Muñoz prefereix mantenir-se lluny de l'escàndol, ja que ha de lluitar contra un tumor molt complicat i no vol perdre energia. Així que, han estat els seus pares, Julián i Mayte, els que han pres la davantera i han trencat el seu silenci a Telecinco.

Per tant, la que va ser alcaldessa consort de Marbella assegura que Isabel Pantoja va robar-li la seva família i no li ho perdonarà mai. «Muñoz va estar sortint amb la vídua de Paquirri i assumeix que s'hi va obsessionar, però pensa que tot va ser 'una escalfor'».

Segons Muñoz, tot ho va fer perquè Pantoja era «una addicció» per a ell, el feia sentir poderós i va perdre la noció del temps. Va estar alguns anys lluny de les seves filles Eloísa i Elia Muñoz Zaldívar, una cosa del qual està profundament penedit.

Elia Muñoz Zaldívar coneix la veritat i va patir per Mayte

Elia Muñoz Zaldívar s'ha quedat sense alè en sentir la seva mare enviar-li un missatge a Isabel. «Tu el que vas fer va ser robar-me a la meva família», diu Zaldívar a la 'tonadillera' durant el documental que ha enregistrat. El projecte es dirà 'Maldita la hora', i s'ha convertit en el nou terror de la vídua de Paquirri.

Elia està vivint un autèntic turment durant les darreres setmanes, ja que la seva vida privada està més exposada que mai. Tot i que en el passat va formar part dels programes de Telecinco, sobretot quan Mayte va concursar a 'Supervivientes 2018', ara el problema és que cal centrar-se en assumptes més importants i no pot perdre el seu temps.

Mayte assenyala la seva gran enemiga

Elia Muñoz Zaldívar és conscient de tot el que ha patit la seva família, per això està d'acord amb la seva mare en tot allò que està explicant a Telecinco. Així doncs, Mayte acusa Isabel Pantoja d'haver-li robat una felicitat que no ha tornat a recuperar mai. A més a més, tots els experts en crònica social asseguren que és impossible que cap de les dues intenti enterrar la destral de guerra.

Llavors, sembla que Julián ha encapçalat una guerra que potser no té final i la gran víctima té noms i cognoms. Pantoja no superarà encara el seu mal moment perquè molta gent s'ha proposat destruir-la. Així mateix, segons fonts properes, la folklòrica ha tocat fons i no sap com tirar endavant.