Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any

Roberto Leal se sincera i confessa els problemes amb del seu bebè

Leal té dos fills i el nen té poc més d'un any de vida

Roberto Leal viu un moment daurat a l'àmbit professional. Actualment, és el conductor de 'Pasapalabra', un dels programes amb més audiència de la televisió. I avui dia, això és dir molt.

Roberto arribava al format amb una imatge a la retina de milions d'espectadors. Sí, la del seu predecessor al càrrec, Christian Gálvez. Tot i això, l'art del sevillà davant de la pantalla ha aconseguit que ja ningú recordi a Christian.

El famós 'Rosco' amb l'abecedari ja és de Leal, que se sent molt còmode al capdavant de l'espai. D'altra banda, respecte a la vida privada, a Roberto també li somriu la vida. Casat amb la comunicadora Sara Rubio, Roberto és pare de Lola, que actualment té 4 anys i de Leo, que va néixer al febrer de 2021.

L'alegria a casa de Roberto n'és la protagonista. Tot i això, el presentador ha donat a conèixer un problema que tenen amb el seu fill petit i que, a més, comparteix amb un altre famós.

Roberto Leal i el problema que té amb el seu fill Leo

Leal té aquests dies com a convidat a 'Pasapalabra' a Edu Aguirre, un periodista esportiu que s'ha donat a conèixer a 'El Chiringuito de Jugones'. Així mateix, Aguirre té un fill petit, un mes menor que el fill de Roberto Leal.

Així, el presentador introduïa al programa un tema que no el deixa dormir, mai millor dit. «Edu, això encara no ho hem parlat. El meu fill és un mes més gran que el teu. Dorm el teu?», li preguntava el presentador.

Es produïa un silenci incòmode mentre Edu pensava la resposta, davant de les rialles del públic. «A veure, comença a dormir», responia. «Què vol dir això, quantes hores seguides?», li preguntava interessat Roberto. «Dos?», responia un perplex Edu.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal, l'ànima de 'Passapalabra' | Antena 3

«Ah, bé, d'acord! Llavors tu ets dels meus». Leal es relaxava en veure que no estava sol en els seus esforços nocturns. «És que si m'anaves a dir, set o vuit... hi ha qui em diu: 'no, el meu dorm dotze hores'.... Què té vostè, un ratpenat?».

Edu també es resignava que el seu nadó dormi poc, però després matisava: «si dorm tres o quatre hores, com arribo del 'Chiringuito' a dos quarts de quatre, li endolleu un biberó i ja dormo jo».

«Que gran», deia Roberto Leal entre rialles. De fet, Leal assegurava fa poc que Leo és «un amor, el que passa és que és molt petitó i es desperta 200 vegades, aleshores a la nit està sent un parc d'atraccions».

Roberto no descarta ampliar la família amb més fills, encara que ara el que vol és gaudir dels seus nens. «Estic molt tranquil, a gaudir dels nens i aquest plantejament, si arribarà, arribarà en molt de temps, ara no estic pensant en això», confessava.

Leal envia un encàrrec irònic a 'Pasapalabra'

Edu Aguirre forma part de l'equip d'Orestes Barbero, un dels participants que porta més temps a 'Pasapalabra'.

És la segona vegada que Orestes participa en el programa, ja que va ser eliminat quan l'espai s'emetia a Telecinco. Va assistir com a convidat en una de les edicions del programa, ja a Antena 3, i Roberto Leal el va convidar a tornar-hi a participar, cosa que va acceptar encantat.

En una de les proves, la musical, va sortir una cançó que era de l'any 1996 i Orestes, amb tota naturalitat va confessar que aquell era «el seu any». Al qual Roberto Leal li va preguntar, adonant-se mentalment: «Va néixer aquest any?».

El jove va contestar afirmativament, dient que compliria 25 anys i Roberto no va poder evitar dir-li «Acomiadat! 25 anys, mare meva!».

▶️ José Luis Losa, ganador de Supervivientes, narra el infierno que vive tras perder a su mujer

Sigui com sigui, Roberto Leal s'ha convertit en l'ànima de 'Pasapalabra' i ha demostrat que és un dels personatges més versàtils i estimats de la televisió actual.