Primer pla de Victòria Federica.

Victòria Frederica trenca a plorar després de conèixer una inesperada pèrdua

La infanta Elena i la seva filla han perdut un gran amic de la família

La infanta Elena i la seva filla Victòria Frederica han rebut un cop duríssim, i és que un gran amic de la família, José María Álvarez de Toledo, comte de La Ventosa, va morir aquest dijous als 73 anys a la seva finca.

Álvarez de Toledo era marit d'una íntima amiga d'Elena, Rita Allende, i sembla que estaven molt units. Així, la filla dels reis no s'ha separat d'ella en cap moment i l'ha donat tot el seu suport en aquests moments tan durs.

Infanta Helena seriosa
La infanta Elena ha perdut una persona que estimava molt | GTRES

El cos del comte és al tanatori de Sant Joan de la Creu (Segòvia) i, després, serà traslladat a la població de Muñopedro, on se celebrarà la missa funeral.

També Victòria Frederica estava molt afectada per aquesta dolorosa pèrdua per a la família. De fet, compartia a les xarxes socials un emotiu text de Sant Agustí d'Hipona.

«La mort no és res. Jo només me n'he anat a l'habitació del costat. Jo soc jo, tu ets tu. El que érem l'un per a l'altre, ho seguim sent», es pot llegir a l'escrit.

Història Victòria Frederica
Victòria Frederica fa públic un text sobre la mort en les seves xarxes socials | Catalunya Diari

D'aquesta manera, la jove demostra que estava unida al comte de La Ventosa. De fet, i segons s'ha pogut saber, ella i la seva mare eren a Valladolid, per la qual cosa potser el van acompanyar en les seves últimes hores.

«Doneu-me el nom que sempre m'heu donat. Parleu de mi com sempre ho heu fet. No feu servir un to diferent. No preneu un aire solemne i trist», prosseguia el text.

«Continueu rient del que ens feia riure junts. Reseu, somrigueu, penseu en mi. Que el meu nom sigui pronunciat com sempre ho ha estat, sense èmfasi de cap classe, sense senyal d'ombra».

▶️ La Infanta Elena está devastada por la muerte de un íntimo amigo

La infanta Elena i Victòria Frederica ploren la pèrdua d'un amic molt estimat

«La vida és el que sempre ha estat. El fil no s'ha tallat. T'espero. No estic lluny, just a l'altra banda del camí. Veus, tot va bé. Tornaràs a trobar el meu cor. Tornaràs a trobar la meva tendresa accentuada. Esbandeix les teves llàgrimes i no ploris si m'estimes».

Així, Victòria Frederica reflexiona sobre la mort i què implica, sobretot quan es tracta d'algú tan proper i estimat.

Imatge de Victòria Frederica.
Victòria Frederica de Marichalar de Borbó és tota una celebritat | Instagram: @vicmabor

La veritat és que la neta dels reis sempre ha dit ser molt creient, i així ho explicava a la seva primera entrevista concedida a la revista Elle.

«Soc catòlica practicant. Cada matí, quan m'aixeco, dono gràcies a Déu. El Senyor per a mi ho és tot, i a l'església trobo pau i tranquil·litat. És essencial a la meva vida», confessava.

Aquests ideals religiosos són els que li ha ensenyat la família i que també comparteix amb el seu cercle d'amics, amb els quals sovint va a missa.

La neta favorita del rei Joan Carles deia que «vol mostrar-se davant de la gent perquè la vegin tal com és». I és que sent que la imatge que es dona d'ella no és la veritable, «tinc les mateixes preocupacions que qualsevol altra noia de la meva edat».

Encara que tenir fama no és una cosa nova per a ella, «tot i que m'he obert al món ara, és una situació amb què visc des que vaig néixer».

«Tots els valors que tinc són gràcies al que m'han ensenyat a casa meva des de nena. No només a mi, també al meu germà, és clar. Per això, una de les coses que més valoro a la vida és passar temps amb ells».