Roberto Leal amb un gran somriure

Roberto Leal truca a la competència després de la seva decisió amb 'Pasapalabra'

Roberto es preocupa perquè té més d'un programa rival

Ja fa dos anys que el nostre mític presentador Christian Gálvez se'n va anar de Pasapalabra per iniciar nous projectes. En substitució al presentador arribava Roberto Leal, que va anunciar que abandonava RTVE durant les gales de l'última edició d'Operación Triunfo.

Després de dos anys al programa, Pasapalabra continua sent líder després de tants anys d'emissió i amb una cara nova. Però, ara, Roberto Leal s'està preocupant per si la decisió que va prendre era la correcta per continuar tenint una carrera estable. I és que al presentador  li ha arribat un nou rival que és a Telecinco.

El concurs de Fox que ha inspirat Telecinco

No és normal que vegem a Telecinco concursos semblants a Pasapalabra, ja que el canal sol enfocar-se en ' 'realities' o tertúlies. Per a nosaltres, el normal és trobar aquest contingut a Antena 3, Pasapalabra, Ahora Caigo, Quieres ser Millonario, etc.

Com que Telecinco no es troba en els seus millors moments i l'audiència no para de baixar, s'ha decidit innovar amb un concurs anomenat 25 palabras. Està inspirat en el concurs de la cadena nord-americana de Fox, 25 Words or Less.

Es va estrenar el 19 de desembre de 2022, tenint de presentador ni més ni menys que Christian Gálvez, expresentador de Pasapalabra que ara li està fent la competència amb el seu nou projecte.

Imatge de Christian Gálvez presentant el seu nou programa '25 Palabras'
Christian Gálvez fa la competència a Roberto Leal amb el seu nou projecte | Telecinco

La mecànica del concurs és molt senzilla: es formen dos equips de dues persones, a cada equip hi ha un famós i una persona anònima. En sis proves han de donar-se pistes per endevinar paraules en un temps limitat. En aquest programa es pot guanyar un premi a partir de dos-cents cinquanta mil euros.

La inspiració de Telecinco amb els concursos no s'acaba aquí. Aquest no és l'únic programa que preocupa Roberto Leal com a rival. Resulta que el mateix dia que es va estrenar 25 Palabras, Telecinco també va emetre el primer programa del concurs Reacción en Cadena.

És una altra adaptació d'un concurs nord-americà, Chain Reaction, i és presentat per Ion Aramendi. En aquest, dos equips formats per tres persones han d'anar passant set proves resolent cadenes de paraules mentre van guanyant diners, podent arribar a guanyar més de cent mil euros.

Imatge de Ion Aramendi
Roberto Leal és conscient que el nou programa de Ion Aramendi també pot ser un bon rival per a 'Pasapalabra' | GTRES

 

La preocupació de Roberto Leal l'ha portat a contactar amb la competència

A Roberto Leal el que més li ha interessat de les dues noves emissions de Telecinco va ser Reacción en Cadena. Ion Aramendi ha dit que l'expresentador d'Operación Triunfo li va trucar tan aviat com va assabentar-se que s'estrenaria el concurs.

«És un home 10. Quan se'n va assabentar em va trucar i vam estar parlant. Volem conviure, no volem que li vagi malament a l'altre, jo li desitjo el millor i ell a mi». Va dir Aramendi.

«Espero que anem conquerint l'audiència sense restar ningú, sinó fent créixer un format meravellós (...) Tots vivim per i per a les dades, però jo no em puc marcar un objectiu d'audiència. No sabem què passarà, però creiem que sí que posem un bon producte». Afegeix l'exjugador de bàsquet.

Imatge de Roberto Leal a 'OT'
De moment Roberto Leal està tranquil perquè Ion Aramendi i Christian Gálvez no són una amenaça per a ell i continuen tenint bona relació | Catalunya Diari

Per descomptat, per ara els presentadors estan demostrant que no hi ha rivalitat entre ells, sinó entre les emissores per poder continuar mantenint-se a la superfície.

Tot i que l'inici dels dos concursos de Telecinco ha estat força pobre en audiència, com totes les noves estrenes del canal, s'espera que l'interès per conèixer programes que a Espanya són desconeguts augmenti i puguin ser duradors.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp