Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Roberto Leal.

Roberto Leal, en xoc després de sentir les paraules de María: «Hem de parlar»

Roberto Leal, de pedra per les dures confessions que ha fet una convidada al seu programa

Les declaracions de María Gómez a Pasapalabra han deixat de pedra Roberto Leal. «Hem de parlar», sorprenia la convidada al presentador del famós concurs televisiu.

L'«hem de parlar» d'una convidada a Roberto Leal a Pasapalabra

És costum que cada setmana a Pasapalabra apareguin diferents personatges famosos. I és que els convidats han d'ajudar els concursants principals a superar les diferents proves lingüístiques. Des que el programa es va traslladar a la cadena d'Antena 3, Roberto Leal s'ha posat al capdavant de l'espai. Abans ho feia Christian Gálvez a Telecinco.

Els convidats d'aquesta setmana a Pasapalabra han estat María Gómez, Samantha Hudson, Gonzo i Javier Hernanz. «La gent s'acosta a la televisió preguntant-se si soc Dani Mateo. Doncs no, no soc Dani Mateo. No hi ha el nostre guia, el nostre guru, perquè tenia un compromís important i no ha pogut venir», va dir el 2021, quan la seva fama va començar a créixer al programa de Dani Mateo.

«Ens permeteu un minut? Tenim un tema espinós a tractar». Després d'aquesta pregunta, la reportera es va dirigir a Roberto d'una manera força contundent.

Dani Mateo ataca Roberto Leal a través de la seva companya

María, coneguda per ser una de les protagonistes de Zapeando, es va posar molt seriosa amb Roberto Leal en la seva presentació.

I és que la jove reportera, que ja havia estat convidada l'any anterior al concurs, va assegurar que el seu company Dani Mateo estava molest amb Roberto Leal. Tot això perquè Dani és l'únic de Zapeando que encara no ha estat convidat a participar a Pasapalabra.

Roberto Leal presentant Pasapalabra
Roberto Leal encara no ha trucat a Dani Mateo per participar a 'Pasapalabra'. | Antena 3
 

«Dani està comptant els dies perquè el convidis a plató», va dir la companya professional de Dani Mateo a Roberto Leal. A més, va afegir que ella estava començant a pensar que era un tema personal cap a ell.

«Ell creu que és personal, jo començo a pensar que també», va assegurar. «Alguna cosa té amb el programa que és ell qui no vol venir», va dir Roberto a María Gómez.

El problema entre Roberto Leal i Dani Mateo

Tota aquesta lluita entre els presentadors es va iniciar amb unes paraules de Roberto Leal a Pasapalabra cap a Dani Mateo. Roberto va comentar que tots els col·laboradors de Zapeando han passat per l'espai per ajudar els aspirants a guanyar el pot. «Dani Mateo no ha vingut, què li passa a Dani Mateo amb Pasapalabra?».

«Té por perquè és un programa de llestos», va dir Leal en un to de broma. «Farem una crida. Dani Mateo estàs convidat. Et tractarem bé. Jo he anat a Zapeando moltes vegades i tu no has vingut aquí, i tampoc passa res, podem continuar sent amics. Però aquestes coses es queden a dins».

Roberto Leal va perdre el pare fa gairebé un any
Roberto Leal respon Dani Mateo a 'Pasapalabra'. | GTRES
 

Dani Mateo no va dubtar a respondre a les declaracions de Roberto Leal al seu programa. «Roberto, home, ets molt maco, això primer de tot,  i a més al costat de Santi destaques més. Boníssim, simpatiquíssim, amb molt de talent, però ets molt fals, Roberto. No m'han convidat mai, never. Fa 20 anys que estic a la televisió, mai m'han trucat per Pasapalabra. Mai. Tothom menys jo. Roberto, tan aviat com rebi la trucada t'envio Santi una altra vegada».

«Ho solucionarem en un ring», va sentenciar de broma Roberto Leal. I és que María Gómez potser aquesta vegada ha intentat que es produeixi un acostament entre els presentadors. Així, és possible que aviat Dani Mateo sigui un convidat més del programa de Roberto Leal.