Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Gloria Camila i Rocío Carrasco

Rociíto treu a la llum el pitjor de Gloria Camila enmig de la seva malaltia

Rocío Carrasco recorda la complicada adolescència de la seva germana

Gloria Camila no està passant per un bon moment, ja que les contínues polèmiques familiars han acabat passant-li factura de la pitjor manera. De fet, la noia ha decidit allunyar-se dels mitjans durant un bon temps per poder centrar-se en la seva salut mental. Així ho anunciava a través d'un comunicat, on assegurava haver passat massa temps «intentant aparentar una imatge que no representava el meu estat real i tot això s'ha acumulat en un got que s'ha acabat desbordant».

«Considero que les xarxes socials han portat coses positives, però també crec que han desdibuixat una mica la realitat en què vivim i molts de nosaltres, jo la primera, hem caigut en aquest error. M'he adonat que la meva vida necessita canvis i crec que fent aquesta carta començo amb el primer, que és acceptar el moment tan dur que estic vivint», es lamentava.

Just per això, i malgrat haver intentat per tots els mitjans que la situació no l'afectés, ja no pot amagar que necessita posar-se a les mans d'un especialista per rebre tractament psicològic. Així, durant aquest temps ha aprofitat per refugiar-se en el seu xicot i també en la feina fora de les xarxes socials.

Foto de Rocío Carrasco.
Rocío Carrasco plora al plató de 'En el nombre de Rocío'. | Telecinco

Enmig de la crisi que travessa, sembla que Rocío Carrasco, la seva germana, continua disposada a tornar a obrir-ne la ferida. L'hereva universal de La más grande ha volgut recordar a la seva docusèrie els pitjors moments del passat de la jove. D'aquesta manera, assegura que Gloria va tenir una adolescència difícil, cosa que obligava Ortega Cano a demanar-li ajuda i intervenir per guiar-la pel bon camí.

Rocío Carrasco parla obertament sobre la relació amb la seva germana

Un fet que, finalment, es girava en contra seva, ja que el torero li va retreure les paraules que havia emprat amb la seva filla. «És una trucada d'auxili, de 'doneu-me un cop de mà'. Comença a dir-me que qui em crec jo per dir-li a la seva filla com s'ha de comportar. Que no soc la seva mare», assenyala sobre això.

La situació era tan greu que Glòria, fins i tot, arribava a protagonitzar una baralla de carrer, cosa que continua perseguint-la avui dia. Més tard, la jove explicaria que ho va fer per defensar el seu pare.

La filla d'Ortega Cano aprofundia per primera vegada en el tema durant el seu pas per Supervivientes i va deixar clars els motius que l'havien portat a guanyar molt de pes en poc temps. Tot coincidia amb el període en què Ortega Cano patia el seu aparatós accident i poc després acabava a la presó.

«En aquesta depressió vaig menjar molt i no sabia cuinar. Vaig començar a sortir de festa, agafava bones merles. El cas és que va ser una època molt dolenta, va ser perjudicial tant emocionalment com física. No sé com va passar el temps, si em poso a pensar-ho. És veritat que en dos mesos vaig engreixar-me uns 10 quilos», relatava la noia.

Així, Carrasco deixa clar que entén perfectament el comportament de la seva germana, que ja portava «una motxilla molt pesada» a l'esquena. Lamentablement, malgrat que encara guarda un gran afecte a aquesta nena alegre i plena de vida que aconseguia «quedar-se amb tothom», sap que s'ha vist intoxicada per l'ambient familiar.

Just per això, no està preparada per reprendre el contacte ni amb ella ni amb José Fernando. «No és el moment, aquesta conversa és estèril des del moment en què hi ha un nucli que és 'l'Ésser'. Jo no puc tenir relació amb ningú on estigui aquesta persona».