Fotomuntatge de Rocío Carrasco i els seus fills, Rocío i David Flores Carrasco

Rocío Carrasco aclareix el seu embaràs i posa en un compromís els seus fills

Rocío Carrasco revela les seves intencions davant la incredulitat dels seus fills

Rocío Carrasco, en boca de tots durant aquestes últimes hores pel seu enfrontament amb Marta Riesco, va parlar fa un temps de la possibilitat de quedar-se novament embarassada.

Concretament parlem del passat estiu, després de la seva mediàtica reaparició amb la docu-sèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. I és que la filla de 'la Més Gran' feia unes declaracions en què deixava clar el seu desig de tornar a ser mare.

Rocío Carrasco vestida de rosa
Rocío Carrasco ha deixat en xoc els fills després de parlar d'un futur embaràs | GTRES

Al seu dia, Rocío Carrasco va tenir dos fills fruit de la seva relació amb Antonio David Flores, però la història que va viure al costat de l'exguàrdia civil va ser tot un infern per a ella. De fet, tot just va poder gaudir com cal els seus fills David i Rocío.

Rocío Carrasco parla de l'embaràs i deixa gelats els seus fills

A l'esmentada docu-sèrie, emesa durant la primavera passada, la madrilenya va explicar amb tot luxe de detalls el patiment que havia viscut al costat d'Antonio David. El va acusar de fer violència vicària contra ella i posant en contra els seus dos fills cada cop que aquests passaven dies amb l'excol·laborador de Telecinco.

Rocío Carrasco durant la seva última intervenció a Telecinco.
Rocío Carrasco durant la seva darrera intervenció a Telecinco | Telecinco

La il·lusió de quedar-se embarassada és una cosa que Rocío Carrasco no ha perdut amb el pas dels anys. I això malgrat que ja tingui una edat una mica avançada per ser mare.

Rocío Carrasco va fer 47 anys fa uns dies i no seria descartable que el seu marit, Fidel Albiac, estigui disposat a tenir un fill amb ella. Així ho va deixar caure la filla de Rocío Jurado no fa gaire temps.

«Un dels seus desitjos més grans»

El cas és que l'hereva universal de Rocío Jurado visitaria 'Sálvame' fa uns mesos. I des del programa de 'La Fábrica de la Tele' s'anunciava la seva aparició per complir «un dels seus desitjos més grans».

L'espai de Telecinco no oferia més detalls sobre aquella reaparició televisiva de Rociíto. Un retorn que arribava després de l'impacte provocat per la docu-sèrie més mediàtica dels darrers anys.

Imatge de Fidel Albiac i Rocío Carrasco passejant pel carrer
Rocío Carrasco no amaga els seus desitjos de ser mare novament | GTRES

Tan sols María Patiño va fer les seves pròpies teories a 'Socialité'. «Estem tots especulant a veure què pot ser. Bé, jo tinc quatre opcions: està embarassada i ho anuncia dilluns, que era un desig», deia Patiño.

«O ha trobat noves proves per reobrir el seu cas, que és un altre dels seus desitjos. També pot ser que ja hi ha data d'obertura del museu de la seva mare, que era un altre dels seus desitjos. Fins i tot que torna a la televisió com a defensora de l'audiència», va pensar la presentadora de 'Socialité'.

Un dels reporters de 'Socialité' va 'caçar' pel carrer Rocío i li va preguntar a què es devia tornar als platós. «Com? Què ha passat?», responia ella. «Podria ser que estiguessis embarassada, perquè donaràs una notícia molt bonica», incidia el corresponsal del programa de Patiño.

Rocío Carrasco no és clara sobre l'embaràs que li adjudiquen

Encara que volia restar-li importància, l'ex d'Antonio David no desmentia els rumors d'embaràs per mantenir l'expectació generada sobre aquella visita a 'Sálvame'.

Muntatge Rocío Flores amb el seu germa David Flores Carrasco i la seva mare Rocío Carrasco
Rocío Carrasco els podria donar un nou germà als seus fills | Catalunya Diari

«Bé, sí, és una de les coses que volia fer», responia a la pregunta de si li agradaria quedar-se embarassada. Però ella no donava més pistes sobre el que s'esdevindria en aquell plató.

«Caldrà esperar dilluns, puc dir poc més del que ja s'ha dit», va respondre amb evasives. Finalment, l'aparició de Carrasco a 'Sálvame' no va versar sobre aquest assumpte que tenia en brases tot l'equip de 'Socialité' i l'audiència de Telecinco.