Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Rocío Carrasco

Rocío Carrasco admet que l'ha perdut i sap que ningú la vol a prop

Rocío Carrasco és conscient de la situació

Rocío Carrasco no està passant per un bon moment. Té molts fronts oberts. No només la presumpta infidelitat del seu marit, Fidel Albiac, li treu la son, sinó que sap que algú que va ser molt propera per a ella, ja no hi és.

La seva relació es va començar a trontollar quan Carrasco va començar a emetre i a explicar coses de la seva família al documental En el nombre de Rocío. Ella sap que la filla de 'la Jurado' el va mentir i ara assegura que no la perdonarà perquè ja són moltes traïcions per a ella.

Rocío Carrasco l'ha perdut per sempre

Chayo Mohedano és la filla d'Amador Mohedano i Rosa Benito, cosina de Rocío Carrasco. Totes dues es portaven mitjanament bé fins que la filla de 'la Jurado' va començar amb els documentals, cosa que a Chayo no li va agradar. Però en concret, hi ha una situació que Carrasco sempre se la va negar i ara l'ha acceptada a la televisió, per la qual cosa Chayo ha comprès que l'ha mentit.

Aquest fet es remunta al 2005, a la gala que va organitzar Televisió Espanyola i que era un homenatge a 'la Jurado'. Rocío, sempre es va anomenar i Carrasco no va voler que la seva cosina Chayo, que és cantant, hi participés.

Rosario Mohedano posant a càmera
Chayo Mohedano ja no confia en Rocío Carrasco | GTRES

Rocío Carrasco finalment ho va acceptar al documental i va explicar la situació. La presentadora va assegurar que el seu oncle, Amador Mohedano, li va imposar que la seva filla cantés a l'homenatge i com va ser una imposició i no una petició, li va dir que no. Però després si va actuar perquè Fidel la va fer recapacitar i la va fer veure que era una mica més emocional pel fet que eren família.

Aquest fet Rociito sempre els ho va negar a la seva cosina. Fins i tot li va arribar a dir que era Televisió Espanyola els que no volien que hi participés. Tot i això, anys després ho ha admès a la televisió davant de milers de persones.

Ara, Chayo ha posat terra pel mig i intentarà continuar amb la seva carrera musical a Amèrica. A l'aeroport de Madrid, l'equip de ¡Hola! l'ha abordada i li ha preguntat per la relació amb la cosina. «No tinc res a dir, he après que públicament hi ha coses que no val la pena».

«Qui coneixem la situació sabem el que hi ha i també sabem que han passat moltíssims anys i cal avançar», va demanar a la premsa. Una clara petició que li va fer a la seva cosina amb què li demana «avançar». En el moment que això va sortir fa uns mesos, ella ho va passar malament.

Rocío Carrasco és conscient del que va fer i ara intenta arreglar-ho

«Cosina, si et creus això, és que no em coneixes», li va dir Rocío a Chayo quan van saltar els rumors que ella no volia que cantés amb la seva mare. «Doncs no, no et cone», va poder dir ara alliberada la filla d'Amador Mohedano atès que sabia que l'estava mentint.

Rosario Mohedano sempre l'ha contestada a través de les històries d'Instagram. Per tot això, la relació actualment està més que trencada i cap no vol saber de l'altra.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco va dir la veritat al seu documental, després de mentir durant molt de temps | Telecinco

Chayo ha confessat abans de marxar cap a Amèrica que allà «han invertit en mi. Cosa que aquí a Espanya sempre ha costat molt per assumptes diversos, però estic molt contenta i molt agraïda». Potser, amb «assumptes diversos» i la seva curta carrera al país, culpa directament la seva cosina.

Sigui com sigui, la cantant està feliç i il·lusionada de començar aquesta nova etapa en què la seva primera parada serà Nova York.