Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pla general de Rocío Carrasco lluint un nou canvi d'imatge

Rocío Carrasco assenyala dos familiars seus i està disposada a tot

Rocío Carrasco està disposada a parlar sobre les intimitats de dues persones properes

Rocío Carrasco ha intentat mostrar una imatge amable a l'especial de 'Montealto'. En realitat, però, ha guardat tota l'artilleria per a més endavant: la segona temporada de la seva docusèrie. Hi té previst parlar de tot allò que preocupava la seva mare, sense valorar els danys que poden generar les seves paraules.

En un primer moment, alguns mitjans asseguraven que aquest especial sobre l'antiga casa de la Jurado formava part del documental. Però Carlota Corredera es va encarregar de desmentir-ho la setmana passada. La segona part de la sèrie de Rociíto no té res a veure amb el que s'està veient aquests dies a Telecinco.

Rocío Carrasco de perfil amb el cabell curt
Rocío Carrasco ha tret a la llum informació secreta sobre la mare. | Mediaset 

Fins i tot, es va arribar a considerar la possibilitat que en cancel·lessin l'emissió, sobretot després de l'enrenou generat per les paraules de Rocío Carrasco. També hi va haver amenaces de demandes per part dels possibles perjudicats en el cas que certs documents veiessin la llum. Però això tampoc no sembla preocupar en excés la cadena.

Mediaset intenta esprémer al màxim la vida de «la més gran». Fins i tot, 16 anys després de la seva mort.

Es van plantejar fer una sèrie de terminis per a l'emissió de la segona part de la docusèrie, però en cap moment no s'ha complert. La data que havien escollit era la tardor passada, però ha quedat en punt mort. Val a dir que els enregistraments ja han finalitzat i encara no es coneix quan s'entrenaran els nous lliuraments.

Mentrestant, Rocío Carrasco s'ha de conformar a destapar certs records del passat. A través d'una recreació fa una incursió per la casa que tenia la família a La Moraleja. Una de les esmentades estades pot ajudar a connectar amb el seu documental.

Al despatx de l'habitació de la seva mare es localitzaven els documents que farien tremolar molts dels seus familiars. Uns papers que, com ella ha reconegut, ajudarien a «conèixer la veritat» en el cas de fer-se públics.

Rocío Flores i Jorge Javier Vázquez al programa 'Montealto'.
Rocío Carrasco, amb Jorge Javier, a la recreació de la seva habitació. | Mediaset 

Tot sembla que els principals perjudicats per aquests diaris serien Ortega Cano i Amador Mohedano. Està disposada a col·locar-los a «l'altar mediàtic», com recull 'ABC'. Amb totes les dades que té en poder seu, el torero seria el més perjudicat de tots.

Durant les últimes setmanes s'han anat coneixent alguns detalls de la seva relació amb la xipionera. Sembla que ell s'hauria negat a ajudar-la econòmicament quan es va desplaçar a Houston per tractar-se de la malaltia. Seria un gest que la seva dona mai no li perdonaria.

Però darrere d'aquesta idíl·lica relació s'amagarien molts més secrets que es poden conèixer d'aquí a molt poc temps.

Muntatge fotogràfic de Rocío Carrasco i José Ortega Cano.
Rocío Carrasco parlarà d'Ortega Cano a les noves entregues del seu documental. | La Noticia Digital 

Rocío Carrasco no té por de parlar

Rocío Carrasco ha deixat entreveure que els documents que té a casa seva poden deixar en molt mal lloc moltes persones del seu entorn. Segons revela el mitjà citat, Ortega Cano estaria molt preocupat.

Val a dir que els advertiments legals no han arribat a inquietar en cap moment l'ex d'Antonio David. Tant ella com la cadena semblen disposats a seguir endavant amb l'emissió d'aquest contingut.

Rocío Carrasco parlant amb Jorge Javier Vázquez a l'especial de Montealto
Rocío Carrasco no té bona relació amb la seva família. | Mediaset 

Una altra de les grans protagonistes d'aquest espai serà Raquel Mosquera. De fet, va estar casada amb el seu pare i la relació entre elles tampoc no va acabar de bones maneres.

Rocío Carrasco ha de saldar uns quants deutes pendents amb els seus enemics i ho farà a la televisió. Està obstinada a tacar la imatge de moltes de les persones que van estar al seu costat durant l'etapa de joventut.