Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge fotogràfic de Sara Carbonero i Iker Casillas

Sara Carbonero anuncia l'arribada d'un nadó i trenca Iker Casillas

Sara Carbonero ha comunicat una notícia que afecta Iker Casillas

Sara Carbonero està vivint un dels moments més dolços de la seva trajectòria personal, ja que ha rebut una notícia sorprenent. La periodista ha patit molt des que es va separar del seu marit Iker Casillas, però ha aconseguit refer la seva vida sentimental. Molts mitjans la relacionen amb el cantant Kiki Morente i tot fa pensar que la relació és sòlida.

La periodista ha anunciat, molt emocionada, que un nou membre ha arribat a la seva família en el seu dia més important. Es va convertir en tia el mateix dia que va fer 38 anys i està realment contenta que hagi succeït així. La seva germana Irene Carbonero ha estat mare i ha compartit amb els seus seguidors d'Instagram com se sent de feliç.

Sara Carbonero en un photocall de Calzedonia
Sara Carbonero vol gaudir de la seva nova vida. | GTRES 

Sara té una vida tranquil·la, malgrat el fet que és una persona coneguda i que té la premsa als talons. Els paparazzis destapen els seus moviments, per això el seu festeig amb Kiki està en boca de tots, cosa que no agrada gens al cantant. Kiki Morente és un home molt discret i no es vol barrejar amb el món del cor perquè ha apostat pel seu talent musical.

Carbonero ha intentat protegir-lo perquè és conscient que hi ha certs rumors que li podrien fer molt de mal. Iker Casillas va ser batejat per la premsa del cor com el gendre d'Espanya, així que és una persona estimada i respectada per tothom. Qualsevol persona que posi en perill el benestar de Casillas rep grans crítiques, per això Kiki corre perill.

Segons alguns mitjans, Iker no veu amb bons ulls la relació de Sara i Kiki Morente, ja que considera que és massa aviat. No obstant això, l'exmatrimoni ha aconseguit tenir un tracte cordial per la família que tenen en comú i la guerra és força privada. De cara a l'exterior sembla que tenen un vincle especial, però suposadament és inexistent.

Sara Carbonero, emocionada: «El millor regal»

Irene, germana de Sara, ha donat a llum el dia que la periodista va fer 38 anys, una casualitat que ha omplert d'emoció tothom. L'experta en esports assegura que ha rebut el millor regal d'aniversari del món. Està encantada amb el seu nou nebot, fet que també ha omplert d'emoció Iker Casillas.

Iker gaudia d'una relació molt estreta amb la seva cunyada Irene, de fet compartien molts moments i passaven temps junts. És probable que s'hi hagi posat en contacte per felicitar-la, però ja res no serà igual. Suposadament el futbolista ha tingut gestos que no han agradat gens a la família, encara que tot són teories de la premsa del cor.

L'exdona de l'esportista ha apostat fort per la seva carrera professional i la veritat és que està tenint molt d'èxit. Presenta un espai radiofònic a Radio Marca que cada cop té més repercussió i ha entrevistat artistes molt coneguts. Mentrestant, gaudeix d'una relació amb el seu cantant preferit: Kiki Morente, germà de l'estimadíssima Estrella Morente.

Sara Carbonero té un nou entorn feliç

Sara ha canviat de vida perquè ha estat molts anys a l'ombra de Casillas i té massa talent per estar de braços plegats. La periodista ha agafat les regnes de la seva carrera i està gaudint de noves amistats que li han tornat el somriure. Això sí, no ha oblidat els seus amics de sempre, com la presentadora Isabel Jiménez.

Sembla que la periodista no vol tenir problemes amb Iker Casillas i la veritat és que tot el que ha transcendit són rumors. Ningú pot confirmar que tinguin problemes després de la separació, encara que sí que hi ha alguna cosa que pensa tothom. És possible que al futbolista se li hagin remogut molts sentiments després del naixement del nadó de la seva excunyada Irene Carbonero.