Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco assumeix que s'ha trencat per sempre: hi ha proves

Rocío Carrasco segueix fent front als atacs de la família

Abans de destrossar la seva família a la docusèrie, quedava clar que Rocío Carrasco encara comptava amb el suport de la seva cosina Chayo Mohedano. Totes dues van estar sempre molt unides i Rociíto li va prestar tota l'ajuda possible per llançar la seva carrera musical.

No obstant això, les acusacions que Carrasco contra els seus oncles, Amador i Rosa Benito, provocaven que Chayo es tornés també en contra seva. Així, la dona de Fidel Albiac acusava la seva cosina de no haver-se portat bé amb ella. «Amb Chayo sempre vaig tenir una relació molt bona, perquè tingués històries amb els pares o amb els oncles, des del meu punt de vista, a ella no l'havia d'esquitxar», deixava caure.

D'aquesta manera, Rociíto assegurava que havia intentat protegir Chayo de l'escàndol en què es veia embolicada la família, però finalment resultava inevitable que aquesta relació acabés veient-se afectada. De fet, Carrasco enviava uns greus retrets a la filla d'Amador Mohedano.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha criticat sense embuts la seva família. | Telecinco

«Ara per ara, aquesta relació s'ha refredat i ella no s'ha portat bé amb mi. Em vaig trobant amb persones a qui jo no els he fet res, que l'únic que he fet és ajudar-los, perquè a Chayo també se l'ha ajudat en moltes coses», es lamentava. D'aquesta manera, la ficava al mateix sac que a la resta del clan. «A canvi d'ajudar gent d'aquesta família, només rebo hòsties», sentenciava. Això sí, deixava clar que mai «havia tingut ni una discussió ni una baralla ni una paraula més alta que una altra, però ella no s'ha portat bé amb mi».

Rocío Carrasco s'enfronta als nous retrets de la família

D'altra banda, Chayo mai va acabar d'entendre que la seva cosina recorregués a La fábrica de la tele per a la producció de la seva docusèrie. Sobretot, tenint en compte el mal que li havien fet en el passat, a més de la seva reconciliació amb certs col·laboradors que sempre s'havien limitat a atacar-la a la televisió.

La neboda de La más grande manté la seva particular guerra contra les diferents productores de l'univers Mediaset (La fábrica de la tele, Cuarzo, Mandarina). De fet, també va demanar ajuda a Antonio David a l'hora de donar veu a la seva situació, per la qual cosa s'enfrontaria als jutjats amb cares molt conegudes de la cadena.

Fotomuntatge de Rocío Carrasco i Chayo Mohedano.
Rocío Carrasco i Chayo Mohedano sempre van estar molt unides. | CatalunyaDiari

Queda clar que Chayo ja no pensa callar i no dubta a deixar al descobert les verdaderes intencions de la seva cosina. «El documental comença parlant de mi, dient que s'emporta bé amb mi i que estima els meus fills i valora la meva tenacitat. Quan començo a escoltar històries lluny de la realitat, li ho dic a ella i ja tot canvia. Jo l'he estimada molt i els seus fills també», explica dolguda.

La filla de Rosa Benito continua sense entendre per què la seva cosina l'acusa d'haver-se portat malament amb ella i així ho aclareix als defensors de Rociíto. «Que m'he portat malament amb ella? Per què? Per què creus que diu que m'he portat malament amb ella? Encara continuo esperant que en doni els motius. No obstant això, jo sí que puc dir que ella s'ha portat malament amb mi i amb tota la família i a les proves em remeto», explotava contra una usuària.

De fet, acusa els seguidors de la seva cosina d'atacar-la utilitzant els seus fills, perquè la seva cosina «no té els seus».

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp