Rocío Carrasco oferint una roda de premsa per l'estrena d'un musical

Rocío Carrasco podria ser àvia aviat

La neta de Rocío Jurado està pensant en prendre una decisió que li canviarà la vida

L'huracà Carrasco ha convertit a Rocío Flores en una estrella de la premsa del cor. La jove sempre s'ha negat a vendre els seus secrets, però tothom sap que el seu passat està ple d'ombres. Va començar a treballar a la televisió el 2019. Tot i això, per alguna estranya raó, mai s'ha vist temptada a concedir cap entrevista. Únicament va accedir a parlar amb 'Hola!' i les seves declaracions van ser bastant discretes.

No obstant això, la neta de la Jurado té una vida perfecta per cridar l'atenció de qualsevol periodista. Des que la seva mare va decidir protagonitzar 'Contar la verdad para seguir viva', molts mitjans de comunicació s'han posat en contacte amb ella. Però, ella segueix sense voler respondre a cap pregunta.

Fa uns dies va trencar el seu silenci per intentar desmuntar el documental de Rociíto. Va confessar que s'havia posat en contacte amb ella en tres ocasions i cap va fer efecte. El públic es va posicionar a favor seu, fins que la filla de 'la més gran' va revelar què hi havia darrere d'aquestes trucades.

Hi ha la possibilitat que, Rocío Flores volgués convèncer la seva mare perquè retirés la denúncia que va interposar contra Olga Moreno, dona d'Antonio David. Després de conèixer aquest detall, a ningú li estranya que Carrasco no volgués despenjar el telèfon.

Mentrestant, Rocío Flores ha continuat amb la seva vida. I la veritat és que té un èxit imparable. La seva carrera mediàtica va començar a 'GH VIP 7', acudint-hi per defensar al seu pare. Seguidament va acceptar participar en 'Supervivientes 2020' i es va convertir en l'estrella de l'edició.

La filla de Rociíto ha guanyat molts diners gràcies als seus cognoms. De fet, tot just finalitzar el concurs de supervivència, es va comprar una casa a Màlaga. L'habitatge està valorat en 250.000 euros i la comparteix amb Manuel Bedmar, la seva parella des de fa cinc anys.

El futur incert de Rocío Flores

Rocío Flores ha començat a col·laborar a 'El programa de Ana Rosa'. Segons la presentadora d'aquest espai, li van oferir el lloc abans que la seva mare es convertís en la nova protagonista de Telecinco. La jove va acceptar el repte i està intentant separar la seva vida privada de la feina.

No obstant això, és inevitable que hagi de fer certes declaracions. Segons ha explicat, Manuel Bedmar està sent el seu gran suport en aquests moments. El noi sempre s'ha mantingut allunyat del món de l'espectacle i no pretén formar part de la crònica social.

No obstant això, la premsa podria començar a seguir els seus passos d'aquí a poc temps. I és que Rocío Flores ha confessat que vol ser mare. Tal com va succeir amb Rociíto, la neta de la Jurado pretén gaudir de la maternitat com més aviat millor. I, en el cas de complir aquest desig, la seva nova família es convertiria en objectiu de tots els periodistes.

Potser, el fet que Rocío Flores faci àvia la seva mare sigui la única manera que tinguin de reconciliar-se. La protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' assegura que encara «no se sent preparada» per parlar amb la seva filla. Però, en cas que la jove decideixi quedar-se embarassada, la situació podria fer un gir de 180 graus.

Rocío viu amb Manuel Bedmar des de fa un any i mig. La parella mai s'ha vist involucrada en cap escàndol i gaudeixen d'una estabilitat envejable. Tot i això, no podem oblidar que el futur de la filla d'Antonio David és tot un misteri.

Encara queden per emetre molts episodis de la docusèrie de Rocío Carrasco i, tenint en compte la repercussió que estan tenint els últims capítols, no seria d'estranyar que, tal com va succeir amb el seu pare, la jove patís un exili mediàtic. Seguiria endavant amb la seva intenció de tenir un nadó sent jove?