Rocío Carrasco carrega com mai sobre la seva filla Rocío Flores

La protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva' desemmascara a la seva filla en l'últim episodi del documental i lamenta que no hi haurà reconciliació

La sèrie documental de Rocío Carrasco ja arriba al seu final i l'episodi dotze, titulat 'En el punto de partida', promet ser el més dur de tots. Telecinco ha emès un avanç, i molts mitjans de comunicació s'han fet ressò de les paraules de la protagonista, que arremet sense pietat contra tots els seus enemics.

Rocío Flores ha estat còmplice del sofriment de la seva mare. En un primer moment, va vendre una imatge que no es corresponia amb la realitat; les seves aparicions públiques van captivar als espectadors, i ningú entenia per què la seva mare havia decidit abandonar-la. No obstant això, 'Contar la verdad para seguir viva', ha demostrat que la història és molt diferent.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'audiència demana el comiat de Rocío Flores

La neta de Rocío Jurado ha convertit la vida de Rociíto en un infern. És més, segons explica la protagonista del documental, la seva filla va agredir-la sense contemplació, deixant-la inconscient a terra, i després va intentar que ingressés a presó. No obstant això, Carrasco assegura que «no era ella la que em pegava. Era ell. Ella ha estat botxí perquè abans va ser víctima», explica l'afectada fent referència a Antonio David Flores.

Rocío Carrasco ha exigit que ningú carregui contra la seva filla, ja que és conscient que l'únic culpable és el seu exmarit. Ara bé, ha revelat certs detalls perquè tothom comprengui la història, i els espectadors ja han fet la seva sentència: volen a Rocío Flores fora dels mitjans de comunicació.

La nova reina de Telecinco, sense voler-ho, ha encapçalat aquest moviment. En els capítols del seu documental, ha aportat noves proves que demostren la maldat de la seva filla. No obstant això, mai ha carregat contra ella, però sí que ho farà en l'últim capítol, on li ha dedicat unes paraules molt dures i, tenint en compte el seu discurs, sembla que no hi haurà reconciliació.

Els directors de 'Contar la verdad para seguir viva' li han fet veure imatges en què Rocío Flores lamenta la mala relació que tenen. En més d'una ocasió, s'ha emocionat quan ha recordat els seus problemes familiars. Tot i això, Rociíto s'ha mostrat força contundent sobre aquest tema: «no és real».

La filla de Rociíto segueix fent mal: «no em fa bé»

La germana de David Flores va aconseguir signar un contracte amb 'Supervivientes 2020'. Durant el seu concurs a Hondures, va esclatar la pandèmia de la Covid-19, i va demanar poder parlar amb la seva mare per saber com estava. Tot i això, Rocío Carrasco va rebutjar la invitació.

L'hereva universal de Rocío Jurado es nega a veure aquestes imatges. «No em fa bé veure-ho. Quan està aquí la seva mare és Olga, i quan marxa a 'Supervivientes' la seva mare soc jo?», pregunta visiblement molesta.

Durant molts anys, la 'influencer' ha menyspreat els seus orígens. Mai ha parlat bé de Carrasco, en canvi, sempre que ha tingut oportunitat, ha lloat la figura de la dona del seu pare. Per aquest motiu, Rociíto no confia en les seves paraules. Segueix sentint afecte cap a ella, però no pot arriscar-se a reprendre la relació.

«Rocío no s'ha preocupat de com he estat... No culpabilitzo a la meva filla de ser com és. Culpabilitzo a aquell ésser. A aquesta brossa de persona que és Antonio David Flores», declara. Mentre l'antic col·laborador de 'Sálvame' segueixi tenint relació amb «la nena», Carrasco assegura que la reconciliació serà impossible.

Resulta molt difícil de comprendre que el coronavirus remogui els sentiments de la tertuliana d'Ana Rosa Quintana. Tanmateix, sabia que la seva mare havia intentat suïcidar-se i mai va tenir el detall de posar-se en contacte amb ella. Estaria influenciada per l'interès mediàtic de les seves declaracions?


Comentaris

envia el comentari