Imatge de Rocío Carrasco.

Rocío Carrasco confirma al seu fill David que no ho ha fet

Rocío Carrasco, més contundent que mai sobre la seva família mediàtica

Rocío Carrasco està més disposada que mai a deixar en evidència diversos membres de la seva família mediàtica que l'han menyspreat i han mentit sobre ella des que va morir Rocío Jurado.

 

La mort de 'la más grande' va suposar un abans i un després en la relació entre la dona de Fidel Albiac i alguns familiars. Parlem d'Amador Mohedano, José Ortega Cano o Gloria Camila Ortega.

Falten 24 hores perquè s'emetin els dos primers capítols, el 0 i l'1, de la segona part de la docusèrie En el nombre de Rocío. I la veritat és que la madrilenya està preparada per enfrontar-se a tot i a tots.

Rocío Carrasco ja no calla contra la seva família mediàtica

Ella vol destapar una veritat que feia molts anys que estava amagada i que afecta, entre altres coses, aquest document que va trobar a l'habitació de la seva mare a Montealto. Un escrit en què quedaria clar que hi va haver un canvi de testament abans que morís la de Chipiona.

Captura de 'En el nombre de Rocío'.
Rocío Carrasco estrena documental i tornarà a fer parlar molt. | Telecinco
 

Però el cas és que Rocío Carrasco no només es quedarà aquí. Parlarà llargament sobre cada un dels membres de la seva família que més l'han decebut en tot aquest temps.

Un dels que més mal li ha fet i amb qui no té cap relació actualment és amb el seu oncle Amador Mohedano.

I sobre la seva figura com a representant de Rocío Jurado ha estat molt explícita la protagonista d'aquesta docusèrie. Un documental que promet capgirar la història que es va explicar sobre aquell famós testament de 'la más grande'.

Rocío destapa el veritable Amador

Quan falten poques hores per l'estrena d'En el nombre de Rocío, s'estan emetent diversos avançaments del contingut de la sèrie que impacten per la seva contundència.

En un que va emetre ahir mateix a Sálvame, Rocío Carrasco deixa en evidència el seu oncle, Amador Mohedano, en referència a la seva importància a la carrera de Rocío Jurado.

Amador Mohedano
Amador Mohedano ha estat assenyalat amb el dit per part de la seva neboda. | Europa Press
 

Unes declaracions que l'ex de Rosa Benito ha visionat en directe i veure's atacat d'aquesta manera tan directa l'ha disgustat.

Però Rocío Carrasco ja no calla. Farà tot el que està a la seva mà per explicar la realitat i que es faci justícia d'una vegada per totes. Vol honrar la seva mare que tantes vegades l'han feta servir, segons ella, els seus familiars més mediàtics per treure'n benefici.

A l'esmentat avançament de la sèrie documental que s'estrenarà en obert a les 22:00 d'aquest divendres al Deluxe, ens hem assabentat del motiu pel qual un home clau a la vida de la de Chipiona ha parlat de la part mediàtica dels Mohedano.

«No ha llançat la carrera de Rocío Jurado»

Aquest és Manolo Sánchez, exrepresentant de la Jurado. La filla de l'artista ha tret la cara pels altres agents que van portar la carrera de la seva mare. «Van ser Paco Gordillo, Manolo Sánchez i Luis Sanz els representants que van portar a la cima la meva mare, no Amador», sentenciava Rocío Carrasco.

Imatge d'Amador Mohedano i Rocío Jurado.
Amador Mohedano i Rocío Jurado, quan l'andalús representava 'la más grande'. | Cedida
 

Rocío Carrasco ha estat molt clara i ha deixat caure els motius pels quals ha parlat així del seu oncle Amador a la nova docusèrie.

«Ell ha pogut desenvolupar la seva carrera gràcies a la meva mare, sent representant de la meva mare. Però no ha ajudat a llançar la carrera de la meva mare, perquè la carrera de la meva mare ja estava llançada. I em sembla una falta de respecte per ells que digui que va ser ell», ha sentenciat.

Sens dubte, un argument de pes que ha acabat amb una frase contundent: «No ha llançat la carrera de Rocío Jurado», ha apuntat la madrilenya.

▶️ La casa abandonada que hace llorar al nieto de Rocío Jurado