Primer pla de Rocío Carrasco somrient.

Rocío Carrasco confirma que ja té un nou projecte després d'estar vetada a Telecinco

Rocío Carrasco anuncia un nou projecte

El ressorgiment mediàtic de Rocío Carrasco va suposar un dels grans esdeveniments dels darrers temps a la televisió. I és que, a través de la seva docu-sèrie, la filla de Rocío Jurado venia disposada a explicar tota la veritat sobre la seva família, i sobre la seva història. Però ara, sembla que tot s'ha truncat.

Així és, ja que Rociíto ha confirmat que això només va ser el començament i que encara queda un gran projecte per estrenar. Això sí, tot apunta que aquest nou projecte serà fora de Telecincopel fet que Carrasco és un dels noms vetats pel nou Codi Ètic de Telecinco.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío Carrasco parla sobre el seu nou projecte fora de Telecinco

En els darrers dos anys, Rocío Carrasco es convertia en el personatge del moment. La filla de Pedro Carrasco decidia plantar cara a la seva família, i, sobretot, a la història sostinguda en el temps per Antonio David Flores. Tot i això, la tornada mediàtica de Carrasco va desfermar tot un huracà mediàtic que va arrasar per on passava.

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco confirma que té nous plans després del veto a Telecinco| GTRES

Audiències estratosfèriques, judicis, familiars implicats de forma indirecta i una infinitat de mentides que van ser exposades com mai abans. Rociíto venia per quedar-se a Telecinco. La filla de Rocío Jurado feia les paus amb la cadena que li havia fet tant de mal i semblava l'inici d'un llarg futur televisiu.

Tanmateix, quan van concloure les tres docu-sèries: 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', 'Montealto: regreso a la casa' i 'En el nombre de Rocío', semblava que la televisiva tenia encara molt recorregut a Telecinco. Rocío apareixia de forma esporàdica a 'Sálvame', arribant fins i tot a concursar al 'Mediafest Night Fever'.

Tot i això, de la nit al dia, l'anunci del nou Codi Ètic de Mediasetposava en perill el nom de Rocío Carrasco. La filla de Rocío Jurado era esborrada d'un cop de ploma de la graella televisiva de la cadena. La mare de Rocío Flores es quedava sense cadena, malgrat tot el que havia aconseguit els últims temps.

Però sembla que això no la frenarà gens de seguir endavant amb els seus nous projectes, ja que, Rocío Carrasco es guarda diversos asos sota la màniga, i un és el seu nou projecte. No obstant això, la televisiva ja va honrar la memòria de la seva mare a les seves últimes docu-sèries.

Ara, Rocío Carrasco té preparat un projecte per honrar el llegat del seu pare, Pedro Carrasco i per això, Rociíto prepara dues grans produccions audiovisuals per fer-ho. Segons ha revelat, es tractaria d'un documental sobre la seva vida, i una sèrie de ficció que retratés les seves vivències.

«D'una banda volem fer un documental de la seva vida i també una sèrie de ficció. Reivindicaré la vida del meu pare i la història de tots dos, perquè van triomfar junts i per separat», ha confirmat. Tots aquests projectes estaran fora de Telecinco, i, de moment, no se sap on veuran la llum.

Rocío Carrasco amb un somriure
Rocío Carrasco afronta els propers mesos sense por de res| GTRES

Rocío Carrasco, sense por de res

Molts podrien pensar que ara que Rocío Carrasco s'ha quedat fora de Telecinco, no té futur professional. Però res més lluny de la realitat, Rocío té grans plans per al futur, i és clar que no romandrà de braços plegats.

A més a més, la filla de Pedro Carrasco compta amb el suport dels seus, sobretot amb el de Fidel Albiac, el seu gran pilar durant tots aquests anys, i que mai li ha deixat anar la mà. Així les coses, Rocío afronta els propers mesos sense por i, sobretot, amb ganes de demostrar que encara queda molt per fer.