Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Rocío Carrasco

Rocío Carrasco consuma la seva revenja: «La meva mare es va equivocar amb Ortega Cano»

Rocío Carrasco no té relació amb la seva família i Fidel Albiac podria ser el culpable

Primer pla de Rocío Carrasco
Rocío Carrasco ha carregat contra Ortega Cano | Cedida

Rocío Carrasco està en el punt de mira per la polèmica relació que manté amb Antonio David Flores i els seus fills, però han sortit altres noms a la palestra com el d'Ortega CanoGloria Camila. «Amb la meva germana no hi ha relació. Cada vegada trucava menys, i un dia el telèfon va deixar de sonar», afirmava Gloria. Encara que, el que més li ha dolgut, és que segons ella, la seva germana intentés allunyar-la dels seus nebots. «Trucava i em deia que estaven dormint, a les vuit del vespre, cosa que em costa de creure».

L'origent del distanciament entre Ortega Cano i Rocío Carrasco

Però, sens dubte, Ortega Cano sempre s'ha mostrat contundent i fred amb Rocío, i fins i tot un dia no va dubtar en reconèixer públicament que ja no l'estimava. «Ja no m'estimo a Rocío Carrasco. Tampoc l'odio, però ja no existeix l'afecte que hi va haver en el seu moment».

«No tinc res en contra d'ella, li desitjo el millor», va assegurar Ortega Cano. Per altra banda, Rocío Carrasco ha aprofitat la sèrie documental per manifestar que «jo li tenia molt afecte a José». Ara bé, també ha carregat contra l'exmarit de la seva mare: «Amb el pas del temps, vaig arribar a la conclusió que la meva mare es va equivocar amb José Ortega Cano». 

Ana María Aldon, actual dona del torero, s'ha vist implicada en l'assumpte i ha assegurat amb certesa que «no hi ha un motiu per al distanciament». A més, abans de l'estrena de la sèrie documental, Ana María va reconèixer que tenia moltes ganes d'escoltar la versió de Rocío. «No es tracta de si té raó o no, sinó de com ho ha viscut. El que ha sentit per arribar fins a aquest punt». 

Evidentment, Ana María ha donat suport al seu marit i ha assegurat que «el meu marit segueix estant on està, amb els nens». Tot i això, Ortega Cano ha decidit no veure la sèrie documental i ha manifestat que «serà com una mena d'efecte dominó i provocarà que altres parlin». De fet, el torero pateix pels seus fills, però sobretot està preocupat per la memòria de Rocío Jurado, la qual es pot veure afectada després d'aquestes declaracions de Carrasco.

Fidel Albiac, responsable de la guerra familiar?

Fidel Albiac, parella de Rocío, sempre ha estat titllat de 'manipulador'. «Fidel Albiac té molta ambició, ha abduït a la meva neboda», va sentenciar Amador Mohedano. Així doncs, Albiac podria ser el motiu del distanciament familiar. 

De fet, Amador va assegurar que Fidel mai li va caure bé a la seva germana. «Rocío Jurado va aguantar a Fidel perquè la seva filla estava enamorada. Mai va agradar-li». A més, va manifestar que «tenia molt interès a saber que passaria amb l'herència de Rocío Jurado quan morís».

És més, Rocío i David Flores tampoc haurien estat contents amb Fidel Albiac, sent aquest un dels motius pels quals van decidir marxar a viure amb el seu pare, Antonio David. Ara bé, Rocío Carrasco no té pensat trencar la seva relació amb Fidel.  

[predef]catalunya-diari-625[/predef]