Rocío Carrasco amb expressió de dolor

Rocío Carrasco, amb tot contra Olga Moreno: «Cruel, fastig***, menyspreable»

Rociíto assegura que Olga Moreno va aprofitar-se de la innocència del seu fill petit, David Flores

Olga Moreno ha estat una segona mare per a Rocío Flores. La dona d'Antonio David Flores té molt bona relació amb els fills de l'excol·laborador de 'Sálvame'. De fet, Rocío Carrasco assegura que ha estat còmplice del seu patiment. 

«Jo només he gaudit d'aquests nens, perquè estan per gaudir-los. Mai s'han dirigit a mi com a mare, em diuen 'Oa'», va explicar a 'Supervivientes'. Tot i això, hi ha molta gent que no confia en el seu discurs.  

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Olga Moreno ha estat còmplice de l'odi que té Rocío Flores cap a la seva mare

El vuitè capítol de 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', ha demostrat que Olga Moreno no està sent sincera. La protagonista de la docusèrie ha explicat com, amb ajuda d'Antonio David, ha aconseguit que Rocío Flores acabi odiant-la. Encara que, el més greu, és que també ha manipulat a David. Un nen que, segons Rociíto, «moria per la seva mare».

Gràcies al testimoni de Rocío, els espectadors han descobert que Olga no és una humil empresària, ja que ha col·laborat activament en el joc d'Antonio David Flores. I, per aquest motiu, Carrasco li guarda rancor.

Abans que Telecinco decidís emetre el polèmic documental, ningú entenia per què Rociíto odiava a Olga. Molts pensaven que era per enveja i fins i tot van criticar-la quan va interposar una demanda contra ella; recordem que Carrasco va denunciar a la dona d'Antonio David per revelació de secrets.

En un primer moment, tothom considerava que Olga era víctima col·lateral del conflicte entre Rocío i Antonio David, però, després de l'últim episodi de la sèrie de Rocío, la història ha fet un gir de 180 graus.

La filla de Rocío Jurado ha definit Olga com una persona «cruel, fastig*** i menyspreable». Tot i això, assegura que sempre ha intentat mantenir una relació cordial amb ella, però l'any 2010 tot va canviar quan Olga va aprofitar-se de la innocència de David, el seu fill petit. 

Rociíto insulta a la dona d'Antonio David

Rocío Carrasco ha explicat, aportant una infinitat de proves, com Antonio David ha convertit la seva vida en un infern. Però ningú podia imaginar-se que Olga Moreno havia estat còmplice d'aquesta obsessió.

David Flores, fill de Rocío i Antonio David, va ser ingressat per una pneumònia, però Olga va assegurar que ningú aniria a visitar-lo. «Viatjo de Madrid a Màlaga. I, quan arribo a l'hospital, em trobo una escena terrible: un nen tombat i ple de sèrums, i a una dona igual que jo ficada al llit amb el nen, que era Olga», explica la protagonista de 'Contar la verdad para seguir viva'.

«Va fer un salt, i va començar a fer-nos petons. El meu fill em deia 'sabia que vindries'. I va dirigir-se a Olga: 'veus Olga com la meva mare sí que ha vingut, que tots em dèieu que no, però jo sabia que vindria amb Fidelito'. Em van saltar les llàgrimes», comenta molt afectada.

Tot i això, Olga va intentar convèncer a David que Rocío no es preocuparia per ell. I, mentre la filla de Rocío Jurado viatjava a l'hospital, va aprofitar per fer de mare. «Com pot dir-li això a un nen? És una persona cruel, fastig***, menyspreable. Això no es fa amb una mare, encara que sigui la més gossa i filla de p*** de l'univers. Jo no ho he fet, jo no ho he fet amb el seu pare», denuncia Rocío. Així doncs, Rocío Flores seguirà pensant el mateix d'Olga després de conèixer aquest episodi?